2777
2789
عنوان

خانمایی که تجربه بارداری دارن بچه از چند هفته تکون میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 37 پست
تا ۸ ۹ هفته حتی میشه قلب تشکیل بشه آرهبعد طرف ۵ هفته تکونش هم میفهمیدم

😂😂😂😂رحم تکون میخوره بخاطر جا باز کردن جفت وووو 

این فکر کرده بچست

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗
۵ ۶ هفته بچه اش تکون میخورد؟ خوشبینانه اش اینه که حرکات روده رو به بچه اشتباه می‌گرفته.زمانش از ۲ ...

منم حوصله بحث ندارم باهاش بارداری قبلیم هم دیر فهمیدم باردارم چیز زیادی یادم نمیاد ولی مطمئنم الان هیچ حرکتی حس نمیکنم فقط گاهی سمت چپ شکمم کمی درد میگیره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مادرشوهرم میگف پسر من شش ماهش بود راه می‌رفت هف ماهشم شد حرف میزد بچه های شما تنبلن😂😂😂

مادر شوهرم منم میگه پسر بزرگم هفت ماهگی راه می‌رفت دومی هم هفت ماهش نشده بود جیش که داشت چهار دست و پا میرفت جلو دستشویی می‌نشست یعنی جیش دارم... 

شما علائم بارداریتون زیاد بود سه ماه اول ؟

من تهوع زیاد داشتم و بالا میاوردم. از بوها متنفر بودم. همش خسته بودم انرژی نداشتم

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
بچه ی اولم نیست ولی اولی رو چون دیر متوجه شدم باردارم چیزی یادم نمیاد

وااای ک چقدر بارداری سخت و کسل کننده ست

من استراحتم مث یه زندانی ام که چوب خط پُر میکنه 🤕

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.