2777
2789
عنوان

حیوون خونگی داشتن کسی مطلقا به هیچکس مربوط نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 57 پست

اره ولی نمیدونم چرا یه عده به بچه های بیگناه غزه کمک میکنی میخوان جرت بدن ولی خودشون ماهانه اون همه پول گوشت برا سگشون میدن به خودشون مربوطه و کسی حق دخالت نداره ( البته منظورم اصلا استارتر نیست اینایی که میگم دور اطراف خودمونن)کاش واقعا هیچکس تو کار بقیه دخالت نمیکرد مگر در شرایطی که سختی یا مشکلی براشون ایجاد بشه 

دوست من داره رابطه ام باهاش خیلی کم کردم جز علایق اونه هیچ وقت نگفتم چرا نگهداری می کنی .فقط خواهشا ...

وای باورت نمیشه من فوبیا شدید دارم ی سگ پاچمو گرفت من حالم بد شد پس افتادم شوهرمم و صاحب سگم درگیر شدن

به امید روزهای خوش 💝

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بیشتریا با جفتشون مشکل دارن سگو میگن نجسه گربم میگن موش فلانه درصورتی که سگ اصلا نجس نیست گربم موش ب ...

اصلا گربه های من غذای کیلویی خداتومنو ول میکنن برن سمت موش؟😂😂

ما به همسایه داشتیم ایشون یه قناری آورده بودن، بمحض تاریم شدن هوا ابن قناری میخوند و صداش میپیچید.هم ...

همون دیگه باید مراقبت کنن 

مخصوصا تو محیط اپارتمانی 

همسایه ما سگ داشت سگشو گاها میزاشت پشت کر کره مغازه اش 

تا می اومدی رد شی چنان پارس میکرد و خودشو میکوبید به کر کره اهنی ادم سکته میکرد

تا بیاد به ذهنت برسه یه جغله سگه و پشت کر کره است سه چهار دور سکته رو میزدی ..

من خودم پرنده دارم میزاشتمش دم پنجره . همسایه روبرویی اونور کوچه [ک اصلا بعیده صدا بره اونجا] گفت ادیت میشیم از اون موقه حتی پنجره رو هم باز نمیکنم صداش نره 

یکی دوبارم ک دیدمشون پرسیدم که بازم صدا میاد یا نه

لطفا لایک نکنید❤

تا وقتی داخل خونت هست به ماچه ولی حق نداری درمکان های عمومی بیاری شاید نا الرژی داریم شاید از حیوون ...

عزیزم سگ نیاز به پیاده روی داره منم شبا وقتی خلوته میبرم

ای کاش قانون از دم درست بشه

صابخونه م سگ داره با این ک عاشق سگم،آنقدر پارس میکنه و بچمون چندبار گاز گرفته هرروز و شب لعنتش میکنم سگ آورده توخونه

موهاشم انقدر میریزه همیشه در و پنجره م بسته س باز راهرو ک تی میکشم پر مو سگه

وای باورت نمیشه من فوبیا شدید دارم ی سگ پاچمو گرفت من حالم بد شد پس افتادم شوهرمم و صاحب سگم درگیر ش ...

منم میترسم چندوقت پیش رفتم رو پل هوایی یهو دیدم یه سگ داره به سمتم میاد بدون قلاده صاحبش هم پشتش راه میره عقب عقب اومدم یه بنده خدایی اونجا بود اگه منو از پشت نمیگرفتم از پله برقی پرت میشدم پایین جالب طرف میگفت سگم ترسوندی طلبکار بود

خب عزیزم واقعا ادم ناراحت نمیشه اگه نیاین به شخصه خودم ناراحت نمیشم کسی نیاد خونمون منکه میرم خونشون ...

بله درسته من اینقدر حالم بد میشه ک حاضرم کلا قید طرف بزنم شش هفت ساله خونه خالم نمیریم سگ دارند اونا ميان 

و واقعا حال روحیم برام خیلی مهمع

به امید روزهای خوش 💝

همون دیگه باید مراقبت کنن مخصوصا تو محیط اپارتمانی همسایه ما سگ داشت سگشو گاها میزاشت پشت کر کره مغا ...

بعضیا مریضی گیر دادن دارن مث همسایه شما

اخه پرنده چه صدایی داره

حیوون داشتن خیلی هم خوبه فقط ما ایرانیا خونه های خوبی نداریم. تو آپارتمان زندگی خسته کننده ای دارن مگر حیوان کوچیک باشه. غربیا نه یکی بلکه ۳ تا حیاط داره خونشون. سبک زندگی اونا با حیوون نگه داشتن جوره. 

ردم واقعاً 

بعضیا مریضی گیر دادن دارن مث همسایه شمااخه پرنده چه صدایی داره

چه بدونم والا میگفت ۵ صبح سرو صدا میکنه 

اخه عروس هلندی مگه چقد صداش بلنده؟ ما خودمون نشنیدیم ولی مراعاتشون رو کردیم دیگه یه سری چیزها جز اداب همسایه داریه =) 

اونا هم پیرمرد پیرزن بودن گفتم شایدخوابشون خیلی سبکه

لطفا لایک نکنید❤

حیوون داشتن خیلی هم خوبه فقط ما ایرانیا خونه های خوبی نداریم. تو آپارتمان زندگی خسته کننده ای دارن م ...

بعدش اپارتمانا اینقدر دیوارشون نازکه که سگ بدبخت یه هاپ کنه کل اپارتمان صداش میپیچه

منم میترسم چندوقت پیش رفتم رو پل هوایی یهو دیدم یه سگ داره به سمتم میاد بدون قلاده صاحبش هم پشتش راه ...

بخاطر همین شوهر من دعوا کرد

سگه پاچه من گرفته بود من جیغ میزدم صاحبش ب من می‌خندید سگش جدا نمی‌کرد 

شوهرمم آروم سگه رو با پاش زد کنار این چرا پا زدی ب سگ من

درگیری شد منم گفتم الان زنگ 110 میزنم میگم مشکل قلبی دارم سگش بهم پریده دیگه مرده ترسید سگش برداشت‌ رفت

و واقعا آسیب دیده بودم کاری می‌کردم تا عمر داره یادش بمونه 

خداروشکر آسیب ندیدم

به امید روزهای خوش 💝