2777
2789
عنوان

حیوون خونگی داشتن کسی مطلقا به هیچکس مربوط نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 57 پست
عنوان تاپیک نوشتید مطلقا به هیچ‌کس مربوط نیست....ایشونم گفتن به بعضیا مربوطه👌🏻

موضوع من سر اپارتمان نشینی نبود

سر خرج و مخارج و اینکه میگن چندشت نمیشه و... بود

موضوع نگه داری تو اپارتمان و این چیزا که یه موضوع جداست

گلی آپارتمان نشینی یعنی قبول کنی که هم زیستی مسالمت آمیز با بقیه داشته باشی و اگر جز ممنوعه های ساخت ...

ما به همسایه داشتیم ایشون یه قناری آورده بودن، بمحض تاریم شدن هوا ابن قناری میخوند و صداش میپیچید.

همزیستی مسالمت آمیز به معنی تعدی از حقوق دیگران نیست. 

دختر دهه شصتی 🩷 👸🏻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب ما به حیوون نگه داشتن کسی کاری نداریم اونا هم نباید ناراحت بشن اگه من دوست ندارم برم خونشون!

خود من پرنده دارم چندین تا یکی از مهمان هامون فوبیای پرنده داره 

وقتی میخواد بیاد همشون رو میزارم تو اتاق [مهمان عزیزی هست برام و بهش احترام میزارم و اینکارو میکنم]

شما حیوونتون رو دوست دارید وابسته اش هستید مثل بچتونه کاملا درک‌میکنم 

ولی بقیه مجبور نیستن دوسش داشته باشند!

راجع به فضولی و سوالای بیخودشون موافقم به اونا هیچ ربطی نداره ی کلام بگید ب شما مربوط نیست 

لطفا لایک نکنید❤

زندگی هر کسی به خودش مربوطه قطعا 

مخصوصا تو چهار دیواری خونش 

خواهرم داره و میگ هر کسی نمیپذیره نیاد خونم 

ماها هم هیچ کدوم نمی‌ریم خونش چون تو خونه خوب ازش نگهداری نمیکنه و خیلی کثیف کاری داره و بو میاد 

که بازم خونه خودشه به ما مربوط نیست 

اما تلفنی با هم در تماسیم و میگیم میای خونمون نیار با خودت 

دوست من داره رابطه ام باهاش خیلی کم کردم جز علایق اونه هیچ وقت نگفتم چرا نگهداری می کنی .فقط خواهشا ...

بدون قلاده اوردن سگ یه جنایته واقعا

ممکنه سگ یدفعه خودش اسیب ببینه یا هیجانی بشه یکار بدی کنه

سگ و گربه

بیشتریا با جفتشون مشکل دارن سگو میگن نجسه گربم میگن موش فلانه درصورتی که سگ اصلا نجس نیست گربم موش بد نیست ولی یچیزیه که جا افتاده و همش میگن من طوطی داشتم در حد سگ گربه کثیف کاری نداشت ولی همش میگفتن بنداز بیرون اینو جیغ میزنه کثیف میکنه این چیه نگه داشتی اومد نیومد داره فلانه منم همش میگفتم این مثل بچمه !ولی میگفتن بچه ادمو با حیوون مقایسه میکنی تو روانی هستی و این مزخرفات کلا ایرانیا سرشون تو زندگی بقیست و حرف زیاد میزنن 

چقدر گارد داری کسی چیزی نگفت که حیون هام گناه دارن خوبه ازشون مراقبت بشهاما من ب شخصه فوبیا دارم خون ...

خب عزیزم واقعا ادم ناراحت نمیشه اگه نیاین به شخصه خودم ناراحت نمیشم کسی نیاد خونمون منکه میرم خونشون همو میبینیم