2777
2789
عنوان

حیوون خونگی داشتن کسی مطلقا به هیچکس مربوط نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 57 پست

رفته بودم سیتی سنتری اومدم بیرون منتظر بودم بیان دنبالم نشسته بودم روی صندلی که روبروی ورودی هست سه تا دختر بودیم روی صندلی خیلی هم شلوغ  سرم تو گوشی بود یهو حس کردم یه چیزی کنار پامه سگ گنده من فوبیای سگ دارم وای از جام تکون نخوردم متوجه شدم صاحب سگ، قلادشو باز کرده به خاطر اینکه ما ترسیده بودیم نیشش باز بود جالب اینجاست میدید و کاری نمیکرد یهو گفتم بیا سگتو جمع کن تو مکان عمومی خیلیا فوبیا دارن کار درستی نیست بدون قلاده رهاش میکنید بعضیا واقعا نفهمن فکر کسایی هم که فوبیا دارن باشین  

پت داشتن خیلی قوانین داره ، اول برای کسی ک پت میاره ، پت رو باید از جون و دل بخواهی نه برای رفع افسردگی، رفع تنهایی و ‌‌‌... ، بدونی در هر حالی کنارش هستی مخصوصا وقتی بیمار هست ، بدونی باید مواظب سلامتیش باشی ، باید چکاپ به وقت بره ، وقتی پیر شد کنارش بمونی نه اینکه بگی دیگه نمیخوامش ، بدونی مجبوری کمتر بری سفر حداقل داخل ایران چون هیچ هتل و اقامتگاهی قبول نمیکنه پت رو و .... پت داشتن مسولیت سنگینی هست 

بعد باید حواست به اجتماع باشه ، شاید من و شما سگ و گربه دوست داریم و فوبیا نداریم ، نباید باز باشند تو مکان های عمومی و باید تو بغل باشند البته به جز پارک و ... ک پر از حیوان هستند ، صداش تو خونه نباید مخل اسایش بشه و ... 

پت داشتن مسولیت سنگینی هست 

اما به هیچ بشری ربط نداره شما پت داری یا نداری هر کسی هم پرسید بگو من انتخابم این طوری هست 

مثل یه ابلهی به دوستم زنگ زده بود ک سگت بنداز بیرون من میخوام یک هفته بیام خونت 😅 ببخشید تو بچه ت رو میندازی بیرون ک الان میخوای طرفش پت ش رو بندازه بیرون 

البته حرفای اولم کلی بود و ربطی به تاپیک نداشت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تصورشم برام ترسناک دورازجونت من بودم درجا سکته میکردم

من فقط چشامو بستم جیغ میزدم جالبش اینجاست که من ی زن گنده عین بید می‌لرزیدم می‌خندید ولی شوهرم با پا سگ زد اون طرف میگفت کسی ب سگ پا نمیزنه 

به امید روزهای خوش 💝

من فقط چشامو بستم جیغ میزدم جالبش اینجاست که من ی زن گنده عین بید می‌لرزیدم می‌خندید ولی شوهرم با پا ...

واقعا فوبیا داشتنم خیلی بده

اونطرفم یه بی فرهنگ بوده

من فقط چشامو بستم جیغ میزدم جالبش اینجاست که من ی زن گنده عین بید می‌لرزیدم می‌خندید ولی شوهرم با پا ...

چندوقت پیش ینفر توهمین سایت میگفت بارداره رفته خیابون یهو دیده یه سگ دنبالش دوتا پسرم سوار موتوربودن صاحب سگ میخندیدن تشویقش میکردن طفلکی خوبه بچه اش سقط نکرد

چندوقت پیش ینفر توهمین سایت میگفت بارداره رفته خیابون یهو دیده یه سگ دنبالش دوتا پسرم سوار موتوربودن ...

من بعد از این جریان اینقدر حالم بد بود رفتم پیش روان پزشکم می‌گفت اینا اصلا منطق ندارن حیون میارن بگن ما حیوونا دوست داریم کارای انسان دوستانه میکنیم ولی میارن تو خیابون حال ی آدم خراب می‌کنند

آره واقعا خدا رحمش کرده من اگه شوهرم نبود میمردم قطعا 

به امید روزهای خوش 💝

تا زمانی ک تو خونته. بیرون خونه حتما قلاده میخواد.خودم عاشققققق حیواناتم. پرنده اینا ناز باشن😂

از سگ گربه میترسم. 

حدودا ۵ سال پیش پارک کنار خونمون . ی سگ بدو قلاده ب ی خانمی حمله کرد. شوهرش  ازس فاصله داشته جالا ب هر دلیلی. وفتی زنه جیغ میزنه و سگه شال خانمه گرفنه بود، مرده میرسع. سگه رو اونقدر میزنه تمام دندوناش خرد شدن و خونی💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

متأسفانه کثیف کاریش مال خودتان نیست. خونه ما نزدیک کلینیک دامپزشکی هست. سگهای مریض رو میارن جلوی خونه های ما کثافت کاری میکنن و صاحبانشون به روی مبارک نمیارن. هر روز در ی خونه سگ خراب کرده. ما گناه نداریم شما حیوان دوست دارن نظافتش رو هم به عهده بگیرین.