2777
2789
عنوان

شب آرزو

105 بازدید | 10 پست

جریانش چیه دیگه

یچیزایی میشنونم خودم میریزم برگام میمونه

تو کل زندگیم کلی آرزو کردم به هیچکدومم نرسیدم بعد امشب بخوام این حجم از آرزو رو یجا بگم میترسم یدفعه آسمون بریزه سرم از این حجم سنگینی

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡

منم هیچ وقت به آرزوهام نرسیدم امشب ام نمیرسم 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم هیچ وقت به آرزوهام نرسیدم امشب ام نمیرسم

میگم که بخوام شروع کنم از ارزوهام بگم باید لیست بنویسم انقدر که ارزو مونده تو دلم

بعد تو یه شب همه انتظار دارن هر چی میخوان بهش برسن..

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡

میگم که بخوام شروع کنم از ارزوهام بگم باید لیست بنویسم انقدر که ارزو مونده تو دلمبعد تو یه شب همه ان ...

اره 

من بع چیزی که قرار نیست اتفاق بی افته‌ هیچ وقت فکر نمی کنم 

من به هیچی نرسیدم خیلی تلخه‌ ولی خب واقعا همین بوده 

یه سریا میان‌ می گن معجزه و اینا به نظرم معجزه برا بقیه اس نه من 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
خدا دقیقا وفتی معجزه هاشو نشون میده که اصلااا توقع نداریپس شاید امشب برات معجزه بکنه و آرزوت براورده ...

هعی خواهر من هروقت چیزی خواستم بهش نرسیدم خودمو با این حرف که خدا صلاح دونسته برام آروم کردم

ولی واقعا مگه میشه از بین کلی چیز که تو دلم مونده حتی به یدونشم نرسم یعنی واقعا خدا منو نمیبینه

آرزویی که دوست داری تا سال آینده بهش برسی بنویس تاریخ بزن لای قرآن بزار. بعد نماز، ذکر صلوات و کار خیر یا هر چیزی که به دلت افتاد انجام بده.

من قبلا انجام دادم به یکی از حاجتم رسیدم. امسال میخام دوباره بنویسم. 

در خواست دوستی آقایان  پذیرفته نمی‌شود. 
اره من بع چیزی که قرار نیست اتفاق بی افته‌ هیچ وقت فکر نمی کنم من به هیچی نرسیدم خیلی تلخه‌ ولی خب و ...

دقیقا🥲💔