2777
2789

خب میدونید ماجرا از این قراره که ارزش ها توی جامعه عوض شده کسی منو دوس نداره من ی دختر مستقل خودساخته ام اهل مشروب و قلیون و سیکار و مهمونی شبانه و رابطه جنسی نیستم پسرا بهم پیشنهاد میدن وقتی میگم اینجوری نیستم میگند تو دختر خونگی هستی و میرند یا میگند ما اهل ازدواج نیستیم توی دوستانم دخترایی که اینجوری هستند خیلی خواهان دارند من خسته شدم از تنهایی یا باید منم اینجوری باشم یا بمیرم

دلیل بیخودی بود برای گریه کردن این حرفا بیشتر شبیه پیکمی‌ها بود، نه دوستات خرابن نه تو سالمی فقط سبک زندگیتون اینه، ازدواج هم به هر قیمتی ارزش نداره عجله نکن

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 

تو یه زن جنگجوی آمازونی هستی 

عزیزم نباید تسلیم بشی 

آتشکده بتکده قبله منه در خانه کاشانه من نور خدایی گرمی بده بر جان منه شور شب افروز تا شعله کشد از دل من آتش پور سوز میخوام زنده بمونم میخوام با تو بمونم 🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرایی به شما بی توجهی میکنن که همه جایی و هول و بی ارزش هستن 

که همون بهتر که برن 

یه پسر با اصل و نصب خانواده دار با شخصیت مطمئن باش دنبال دختری مثله شماهست 

صبور باشید بوقتش براتون بهترین اتفاق ها میوفته

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

منم دیشب نمیدونم چه مرگم بود یاد تمام بدی های و چیز های منفی زندگیم میفتادم و زار زار گریه میکردم 

آخرش هم زیر خاک آرام خواهیم گرفت، مایی که روی این خاک، آرامش را از هم میگیریم! زندگی کوتاه است…فرصتی برای غم خوردن نیست

متاسفانه دیگه هیچ کس دختر خوب نمیخواد اما تو صبر کن یه عاشق واقعی پیدا بشه هیچ وقت سر زیر بار خواسته هاشون نبر چون در نهایت بعد چند ماه دوستی ولت می کنن تو میمونی و آسیب هایی که دیدی بخدا تنهایی شرف داره

هر چه دلم خواست نه آن می شود، هرچه خدا خواست همان می شود😊
نمیگم خرابند میگم من مشکل دارم که عین جامعه نیستم

اینم از بن اشتباهه چرا انقدر سعی داری مثل بقیه باشی که بخوانت

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 

چند سالته عزیزم ؟

درکت میکنم ولی اونا کمبود دارند

چه ربطی داره خوشگلم هرکس یجورایی شما تحمل کن چیزی نیست قرار نیست یکی باشه خوش بگذرونی میتونی خودت برای خودت خوشگذرونی بری بیرون برقصی بری پیاده روی کوهنوردی

واقعا کار زشتیه کخ به یه دختر بک بیا.... کار بدیه این افراد یکم از شخصیت عقب هستند که به همه در خواست را..ب..طه میدند

دیگه جامعه به گند کشیده شده نگران نباش میگذره و خدا یکی خوبشو بهت میده

پسرایی به شما بی توجهی میکنن که همه جایی و هول و بی ارزش هستن که همون بهتر که برن یه پسر با اصل و نص ...

نمیتونم صبور باشم چون ذخیره تخمک پایین دارم و هر چقدر دیر بشه مادر نمیشم

نمیتونم صبور باشم چون ذخیره تخمک پایین دارم و هر چقدر دیر بشه مادر نمیشم

خدا اگر نخواد هیچی نمیشه 

چند سالته مگه!؟

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

بچها پسری ک اول اشنایی این حرفو میزنه چکار کنم  ؟ بحثمون شد گفتم بهتره تموم کنیم اونم اینا رو گفت :

(بیین من دوس دارم که الان التماستون کنم که از دستتون ندم .

چون از نظر من ی کیس خوبی هستی

ولی این کار رو نمیخوام بکنم. چون نمبخوام صرفا بخاطر احساساتم  ازت خواهش کنم که باهام بمونی

اگه واقعا فکر میکنی من ادم مسولیت پذیری نیستم حرفی ندارم من)

خواهش میکنم واسه اجابت حاجتم صلوات بفرستید🙏