2777
2789
عنوان

عفونت ادراری در بارداری 💔

83 بازدید | 18 پست

دوستان سمت راست شکمم درد داره. با تکرار ادرارم ندارم شدید . ولی  حس سرما دارم.  از قبل بیشتر میرم .  فردا کشت ادرار دارم.  😭باردارمم هستم . هفته نههم ویروس گرفتم . الان تازه داشتم نفس راحت میکشیدم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۱۵

عزیزم به سلامتی بچه داره بزرگ میشه رشد می‌کنه طبیعه ببخشید تکرر ادرار سعی کن همیشه سرویس بهداشتی تو بشوری آب خالی نهایت تاید اصلا واکتس جوهرنمک نزن 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

شاید از عفونت ادراری نیس درد بخاطره بزرگ‌ شدن رحمت و جنین

خدا کنه . دعا کنید برم. امروز خیلی گریه کردم. کاش میدونستم همون اول بچه میاوردم . الان سنم بالاهه همش حالم بده

عزیزم به سلامتی بچه داره بزرگ میشه رشد می‌کنه طبیعه ببخشید تکرر ادرار سعی کن همیشه سرویس بهداشتی تو ...

همیشه اب داغ میگیرم با تایبد. بقیه چیزا نفسم میگیره. یعنی دسشویی هم تاثیر داره؟ اینهمه سال تو خوابگاه بودم یبارم عفونت نگرفتم

من هم تجربه عفونت ادراری تو بارداری دارم هم تجربه درد شکم بخاطر بزرگ شدن جنین به نظرم عفونت ادراری ن ...

دردش مدامه. کاش خوب میشد.  😔 الان شیاف پرژسترون زدم باز. همین شیاف میگن باعث عفونت میشه.  کاش یکم شرایطم بهتر میشد. خودم احساس دلتمگی و تنعایی دارم . کاش جسمم اروم بود میشد یکم برم بیرون

همیشه اب داغ میگیرم با تایبد. بقیه چیزا نفسم میگیره. یعنی دسشویی هم تاثیر داره؟ اینهمه سال تو خوابگا ...

اره زن باردار حساس میشه عزیزم خوب کاری می‌کنی حساس نشو دیگه هرچقدر تو ماه های بالاتر میری طبیعی تر میشه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم