2777
2789
عنوان

همه جهیزیمو تو 2 روز خریدم مردم از خستگی

| مشاهده متن کامل بحث + 6176 بازدید | 166 پست
کاش عروس جنوبی شده بودمجهاز رو خودم گرفتم بابام خیلی بهش فشار اومد دلم میسوزه براش

من شوهرم شیرازیه😂

ولی چون رسم ما اینجوریه لطف کرد و جهازو خودش تقبل کرد،قربونت برم که اینقدر مهربونی🙂🌸

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واسه من عجله داشتم بعضی چیزا رو هم موندن بعداً بگیرم🙂خوش گذشت اون موقع!؟چرا من فقط خسته شدممممممم

مبارکت باشه واقعا خیلی کیف میده 

من دوست داشتم 

ولی از چند سال قبل ریز ریز گرفته بودم موقع ازدواج فقط رفتیم بزرگا رو گرفتیم اونم خجالت زده بودم جلوی مامانم داشت هزینه میکرد هیچ نظری نمیدادم 

من شبی ک رفتم جهیزیه بخرم شوهرم زنگ زد گف جواب آزمایشت مثبت شده مامان شدی🤣🤣🤣 خلاصه ک دپرس هرچی می ...

عزیزمممم😂🙂

من ممنوعش کردم تا عروسی،من آرزومه عروسی بگیرم 😂بخاطر این موضوع برعکس همسرم افسردگی گرفته،،،،

معلوم نبود شاید منم به سرنوشت تو دچار شده بودم😂😂💔

واسه من عجله داشتم بعضی چیزا رو هم موندن بعداً بگیرم🙂خوش گذشت اون موقع!؟چرا من فقط خسته شدممممممم

مبارکه چقدر سریع

میشه بگی هزینش چقد شد؟

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
عزیزمممم😂🙂من ممنوعش کردم تا عروسی،من آرزومه عروسی بگیرم 😂بخاطر این موضوع برعکس همسرم افسردگی گرفت ...

من ی هفته بعدش عروسی رو راه انداختم... به کسی هم نگفتیم حامله ام... بعد زایمانم فهمیدن ک کسی جرات نکرد ب خودمون چیزی بگه