2777
2789
عنوان

برای تربیت پسرم کمک میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 66 پست
تو توضیحات

مادرشوهرم بی نهایت پسرمو دوست داره و محبت میکنه ولی همش وقتی میخوایم دعواش کنیم خودشو میندازه وسط که ببخشیدش نفهمید کاری به کارش نداشته باشید

دعوا کتک زدن نیست همیشه ....

شاید تذکر میدن 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
مادرشوهرم بی نهایت پسرمو دوست داره و محبت میکنه ولی همش وقتی میخوایم دعواش کنیم خودشو میندازه وسط که ...

شما درست نمیخونید انگار؟

دو خط اخر رو بخونید

میزنمش بدتر میکنه

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان متوجه شدم من فکر کنم اون قسمت برای بچه خواهرشوهرشون هست🤦‍♀️

بچه خواهرشوهر رو اگه میزد که الان خون بپا شده بود تو خاندان شوهر🙄🤣پسر خودشو میگه

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 
بچه خواهرشوهر رو اگه میزد که الان خون بپا شده بود تو خاندان شوهر🙄🤣پسر خودشو میگه

من فکر کردم اون قسمت کلا مربوط به خواهرشوهر هست 

بله اینم درست میگید

هرچی آرزوی خوب مال تو 
یاد بده مادرشوهرت‌ رو بزنه ظرفا رو بشکنه‌ میری اونجا بده لوبیا و عدس ها و برنجا‌ رو قاطی کنه /=

میگه می‌خوام درست تربیتش کنم،این که ته بی تربیتیه

مادرشوهرشم از سر دوست داشتن میگه،بزنتش؟؟

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
میگه می‌خوام درست تربیتش کنم،این که ته بی تربیتیهمادرشوهرشم از سر دوست داشتن میگه،بزنتش؟؟

بله ته بی تربیتیه‌ که مادر شوهره باید ببینه ! زدن بچه اون هم دو ساله کار درستی نیست ولی این که بچه دو ساله پررو بشه هم خوب نیست ! پس فردا تو مدرسه و اجتماع نمیگن وای همش تقصیر مادربزرگشه‌ بگردم واسه مامان این بچه !

اولین نفر یقه مادر رو میگیرن نه حتی پدر!

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

حق با مادرشوهرتهمگه بچه ۲ ساله رو دعوا میکنن

دور سرت بگردم. وقتی بچه دهن واسه باباش کج میکنه

وقتی وسایل میشکنه

وقتی تلوزیونو میندازه زمین شما بوسش میکنید؟

خب دعواش میکنن

دعوا میکنیم کتک که نمیزنیم

با کمال احترام باید بگم خودتونم باید رو خودتون کار کنیدبچه دو ساله زدن ندارهبچه رو نباید جلوی کسی جز ...

عشقم نمیزنم که

دعواش میکنم

مثلا میگم پسر بدی شدی

اصلا از کارت خوشم نیومد

دور سرت بگردم. وقتی بچه دهن واسه باباش کج میکنهوقتی وسایل میشکنهوقتی تلوزیونو میندازه زمین شما بوسش ...

عزیزم بچه ی دوساله اصلا عقلش نمیرسه که تلوزیون چیه

بچه ی ۶ ساله میدونه ولی ۲ ساله نمیدونه

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

کتکش نزن اصلاتنبهش کن مثلا از چیزی ک دوسش داره ی مدت محرومش کن مثلا ی مدت خوراکی مورد علاقشو نخرین ی ...

متاسفانه مادرشوهرم اصلا همکاری نمیکنه

مثلا میگم کار بدی کردی منو زدی 

چون منو زدی حق نداری گوشی برداری

مادرشوهرم میبینه گریه میکنه میگه مامانش، دیگه نمیزنه بعد گوشیشو میده دستش

میگم چرا دادی؟ مگه من تنبهش نکرده بودم؟ چرا اینطوری میکنی

میگه خوب کردم. بچه تربیت کردن بلد نیستی بهش زور میگی

شما بچه رو‌میزنی بعد میگی تربیت 😂 نکن خواهر من، شاید اگه روش تربیتی تون یکم خشن نباشه مادر شوهرتونم ...

نمیگم میزنمش میگم بزنمش روش باز میشه

به نظرت مادرشوهری که نمیزاره زبونی دعواش کنم بزنم منو نمیکشه؟

بله گفتن ک هر چی میزنمش روش باز میشهگویا شما تاپیک ایشون رو با دقت نخوندین

من کی گفتم هرچی میزنم

شما حودت درست نخوندی بعد به بقیه میگی درست بخونید؟

میگم اگه بزنمش روش باز میشه

من دعواش میکنم مادرشوهرم یقه جر میده

بزنمش منو میکشه