2777
2789
عنوان

برای تربیت پسرم کمک میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 66 پست
عزیزم بچه ی دوساله اصلا عقلش نمیرسه که تلوزیون چیهبچه ی ۶ ساله میدونه ولی ۲ ساله نمیدونه

نمیدونم عزیزم

واقعا فکر کنم من باید برم پیش دکتر اینطور که شما میگید

شما تا ده سالگی گویا بچه تربیت نمیکنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم عزیزمواقعا فکر کنم من باید برم پیش دکتر اینطور که شما میگیدشما تا ده سالگی گویا بچه تربیت نم ...

نمیدونم کلمه ی ده رو از کجا آوردید

من فقط گفتم تنبیه بچه ی ۲ ساله که نمیدونه چی به چیه اشتباهه

شما بزنیش به قول خودت بدتر میشه

چون نمیدونه اون کار بده که بخواد با زدن انجامش نده

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

خلاصه خودت بد نوشتی 🤣🙄

آره بد نوشتم

ناراحت بودم خیلی بهم ریخته بودم موقع نوشتن

به خدا همین یه ساعت پیش گوشیمو کوبید زمین گفتم به خاطر کار بدت دیگه اجازه نداری گوشی برداری و بازی کنی 

پنج دقیقه بعد دیدم مادرشوهرم برد تو اتاق گوشی خودشو داد

نمیدونم کلمه ی ده رو از کجا آوردیدمن فقط گفتم تنبیه بچه ی ۲ ساله که نمیدونه چی به چیه اشتباههشما بزن ...

به پیر به پیغمبر نمیزنم😭😂

به خدا بزنم مادرشوهرم منو زنده زنده آتیش میزنه

به پیر به پیغمبر نمیزنم😭😂به خدا بزنم مادرشوهرم منو زنده زنده آتیش میزنه

من هم گفتم تنبیه هم گفتم زدن

با تند صحبت کردن جز اون که روحیش خراب شه چیزی تغییر میکنه؟

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

آره بد نوشتمناراحت بودم خیلی بهم ریخته بودم موقع نوشتنبه خدا همین یه ساعت پیش گوشیمو کوبید زمین گفتم ...

مرز تعیین کن

هر وقت مادرشوهرت‌ میاد بچه رو ببره یکی در میون نذار

مثلا بگو دارم میبرم حموم یا وقت خوابشه و ...

کم کم کمترش کن

با خودت ببر با خودت بیار

تنها نذار بمونه پیشش

اینم بدونم مادرشوهرت مثلا میخواد بهت بفهمونه از تو بیشتر بلده تو هرچی مقابله ب مثل کنی که اره من تنبیه کردم بچمو نکن تو اون بدتر لج میکنه

جلوی اون حتی اگه پسرت کار بدی کرد اصلا نه دعوا کن نه از تربیتش چیزی بگو

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 
مرز تعیین کنهر وقت مادرشوهرت‌ میاد بچه رو ببره یکی در میون نذارمثلا بگو دارم میبرم حموم یا وقت خوابش ...

آره دیگه نباید اصلا سر تربیتش جلو خودشون کاری کنم

ولی واقعا سر این نرفتنه نمیشه

ببین سعی میکنم با بازی با اسباب بازی، کارتون و شعر و اینا سرشو تو خونه گرم کنم ولی پسرم مدام بهونه ی اونا رو میگیره چون گفتم بیخود بهش محبت میکنن که اونا رو بیشتر دوست داشته باشه و واقعا هم بیشتر دوست داره. نمیزارم خودشو میکشه. همش جیغ میزنه گریه میکنه اینا هم میان پشت در

میگم مثلا الان وقت خوابشع میگه عیب نداره بچه رو به زور میگیره میبره

باورت نمیشه من ریز نقشم اون هیکلی خیلی هم زورش زیاده

به زور بچه رو میگیره من اصلا زورمم بهش نمیرسه

شوهر خودش از پسش برنمیاد خواهریه زن غد و لجبازیهفامیل شوهر ازش متنفرنپای همه ذو از خونه اش بریده

شوهر خودش میتونه موش بشه

ولی شوهر شما برای حفاظت از شما باید شیر باشه

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 
شوهر خودش میتونه موش بشهولی شوهر شما برای حفاظت از شما باید شیر باشه

متاسفانه نیس

شوهر من نظامیه

همش شیفته و سر پسته

وقتی خونه اس خسته اس

خسته هم نیست چیزی میگم میگه مادر من زنی نیست کوتاه بیاد

این مدت که اینجاییم باهاش مادرا کن

من که خونه نیستم

چیزی بگم بهش بربخوره از تو کینه به دل میگیره این مدت پدر تو رو درمیاره