2777
2789
عنوان

تا حالا کدوم سلبریتی هارو از نزدیک دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 3657 بازدید | 158 پست
ملکا و اون زن لال تو ستایش

سیما تیر انداز منظورته

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓❤کاربری دست دونفره🍒|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بهتاش عزیزم🩷

من میگم بهتاش. خانواده میگن بهداشت

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.

اون عموهای فیتیله ای بودن

یکیشونو دیدم

نیلوفرم برام دعا کنید چون بهش محتاجم                          احساس می کنم با این روند کند کسب تجربیات من یک بار زندگی برام کافی نیست.   

خودم

به قول شهید حججی عزیز 🌺🌺سعی کن خوب زندگی کنی  اگر خوب زندگی کنی خداعاشقت میشه که اگر عاشقت بشه خوب خریداریت میکنه🌺🌺🌺⁦♥️⁩برای ظهورامام عزیزترازجانم . اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک فرج 😍😍🌱
مجید خراطها امین حبیبیحاجیلی هیراداحمدی نژاد 😐روحانی😐

روحانی خودمون؟

رئیس جمهور؟😂😂😂

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓❤کاربری دست دونفره🍒|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

سلبریتی نبود ورزشکار بود. تصادفی شهربانو منصوری رو دیدم ولی غیر تصادفی خیلی ها رو دیدم.

مراسم یادبود هنرمندا بغل دانشگامون برگزار میشد و ما بیکار بودیم میرفتیم. پارسا پیروز فر، امین حیایی، وریا غفوری، نیوشا ضیغمی، ژاله صامتی و پژمان بازغی......

من میگم بهتاش. خانواده میگن بهداشت

دختر عمه منم همینو می گفت😄

نیلوفرم برام دعا کنید چون بهش محتاجم                          احساس می کنم با این روند کند کسب تجربیات من یک بار زندگی برام کافی نیست.   
نه اون پیرزنه تو کارگاه

نمیدونم کیو میگی😁