2777
2789
عنوان

پریود بودم نامزدم

757 بازدید | 33 پست

پریود بودم تازه شروع شده بود هنوز لکه قهوه ای داشتم هنوز هم لکه قهوه ای دارم نامزدمو بعد دوماه دیدم بعد ک آمد خوابید روم بلندم کرد فرست نزاشت تا بهش بگم پریودم آبان دارم میمیرم از استرس هنوز بعد یک روز لکه قهوه ای دارم و کمرم هم درد میکنه نکنه در آینده برام مشکل ساز بشه تروخدا ی راهنمایی کنید نکنه در آینده بچه دار نشم ما خیلی آرزو بچه دار شدنو داریم حتی اسمم انتخاب کردم نکنه مشکل ساز شه برام آخه خیلی بد افتاد روم بلندم کرد دارم میمیرم از استرس ای خدااااا😭😭😭😭😭😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدا شفات بده😐

بی نوبت

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

هی خدا خوشبحالت تو راهنمایی رابطه داری ما باید فقط نگاه کنیم 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

ببخشید من فقط نگرانم امدم اینجا شما راهنمایم کنید بگین مشکل برام ایجاد میکنه یا نه هیچکس منو از بچگی راهنمایی نکرده لطفا قضاوت نکنید من فقط استرس دارم