2777
2789

همش در حال قسط و حساب کتاب و وام مسکن و ایناست یه ذره ذوق و شوق نیست دیگه البته بنده خدا خرج میکنه ها حتی خونه ما هم میاد دست خالی نمیاد ولی دیگه اون هدیه خاصی که حس آدم رو به وجد بیاره میخوام

کاش تو اینجا بودی 💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون الان مسئولیتش بیشتره نسبت به قبل

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

دوست پسر بدون هیچ مسئولیتی از با تو بودن لذت میبرد اما شوهرت تلاشش رو میکنه در اسایش  و ارامش باشی!!!

چه جور دلتون میاد شوهر زحمتکش ت رو با یه دیوث مقایسه کنی؟؟؟

دوست پسر فقط میخواد لاس بزنه تو نبودی یکی دیگه!!!

❤❤❤
متاسفم چی رو با چی مقایسه میکنی خب با همون میموندی

شاید با دوس پسرش داره ازدواج میکنه /=

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

همون دوست پسر ، شوهر بشه همینه 

حق هم داره عزیزم یه دقیقه برو بیرون خرید خونه کن چهارتا وام بردار قسط می فهمی حق داره 

اطرفی شوهر وام و قط و اینا رو داره برا رفاه زندگی خودتون هزینه می کنه 

اوایل آشنایی هورمون ها میره بالا هیجان هست یه چیز کاملا طبیعیه بعد یه مدت اینا فروکش می کنه زندگی واقعی خودش و نشون میده 

شوهر باید به فکر آینده باشه بچه ای که قراره بیاد تو زندگی 

بخدا انقدر شرایط جامعه بد شده انقدر هزینه ها بالاس همینکه مردا زیر بار این گرونی شکته نمی کنن خدا رو شکر 

دیگه تو رو خدا توقع اضافه نداشته باشید 

ما الان تو یک کشور با رفاه کامل نیستیم که فکر و جیب شوهرت باز باشه بره برات هدیه بخره 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
خب دوست پسر دو تا مناسبت یه خرجی می‌کرده اونم واسه این که ضایع نباشه و نگی چرا نگرفتی ولی شوهرت دار ...

از این زاویه دقت نکرده بودم 🙈

کاش تو اینجا بودی 💔