2777
2789
عنوان

دوست پسر از خودش میزد واسه کادو ولی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 26 پست
موقعیت ازدواج داشت اما دید گزینه های بیشتری برا چرخیدن هست چرا خودش رو معطل یه نفر کنه؟؟؟

نه بنده خدا تا آخرش پیگیر بود من نخواستم اشتباه من بود گذاشتم رفتم ازدواج کردم الان هم سینگله هنوز 

کاش تو اینجا بودی 💔

از این زاویه دقت نکرده بودم 🙈

جدا فک کردی واسه تو خرج میکرده؟صزفا برای اینکه واسه خودش احترام بخره می‌کرده.برای اینکه تو آدم حسابش کنی.واسه خودش ...که شیک و جنتلمن به نظر بیاد.واسه تو نبوده.جدی میگم.ولی شوهرت داره زحمت می‌کشه و وسط کار و...حتی میگی دست خالی نمیاد.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهر منم تو دوران دوستی از خودش میزد حقوق یه ماهشو میداد برای من هدیه بخره. الان البته هدیه هاش خیلی گرون تره چون درآمدشم بیشتره ولی دیگه این جوری نیست که کل حقوق یک ماهشو برای یه هدیه بده. چرا؟ چون اون زمان بابام خرج همه چیمو میداد و ایشون تهش قرار بود یه هدیه برای من بخره ولی الان داره خرج همه چیمو میده. این که شکایت کردن نداره

دوست پسر بدون هیچ مسئولیتی از با تو بودن لذت میبرد اما شوهرت تلاشش رو میکنه در اسایش و ارامش باشی!! ...

عزیزم دوست پسر من اینجور آدمی نبود بخدا هنوز که هنوزه میگه امید دارم یه روزی ۱۰ سال دیگه ۲۰ سال دیگه سرنوشت ما رو به هم برسونه هنوز سینگله

کاش تو اینجا بودی 💔

جدا فک کردی واسه تو خرج میکرده؟صزفا برای اینکه واسه خودش احترام بخره می‌کرده.برای اینکه تو آدم حسابش ...

آره میدونم همش مقایسه میکنم کاراشون با همدیگه خسته شدم دیگه از دست خودم 

کاش تو اینجا بودی 💔

عزیزم دوست پسر من اینجور آدمی نبود بخدا هنوز که هنوزه میگه امید دارم یه روزی ۱۰ سال دیگه ۲۰ سال دیگه ...

چرا باهاش در ارتباطی؟غلط کرده به یه خانم متاهل اینجور گفته.مثلا فک کرده خیلی رمانتیکه؟ باید بهت بربخوره از حجم گستاخیش.

چرا باهاش در ارتباطی؟غلط کرده به یه خانم متاهل اینجور گفته.مثلا فک کرده خیلی رمانتیکه؟ باید بهت بربخ ...

بعضی وقتا خیلی دلم میگیره میحرفم. مگه حرفش بد بود؟ نگفت خیانت کن و اینا میگه تو دلم امید دارم. 

کاش تو اینجا بودی 💔

بعضی وقتا خیلی دلم میگیره میحرفم. مگه حرفش بد بود؟ نگفت خیانت کن و اینا میگه تو دلم امید دارم.

آره حرف زشتیه چرا امید داره؟که مثلا زندگی خوبن با شوهر بسازن بهم بخوره؟یا شوهرت سرشو بازه زمین بمیره؟یا چی؟ در کل آیا اگر ببینی شوهرت با یک نفر چت می‌کنه و حتی اون فرد همه ش بهش نخ میده و..ناراحت نمیشی؟حتی اگه نمیشی بازم گناه بزرگیه.

آره حرف زشتیه چرا امید داره؟که مثلا زندگی خوبن با شوهر بسازن بهم بخوره؟یا شوهرت سرشو بازه زمین بمیره ...

چ میدونم شاید یه قسمت بهتری بعدا نصیب همسرم شد نمیدونم اصلا منم ته دلم امید دارم یه روزی یه جایی دوباره بتونیم نزدیک هم باشیم منو اون همو جوری درک میکردیم که مثلش دیگه واسم نخواهم بود 

کاش تو اینجا بودی 💔

چ میدونم شاید یه قسمت بهتری بعدا نصیب همسرم شد نمیدونم اصلا منم ته دلم امید دارم یه روزی یه جایی دوب ...

صرفا برای اینه که همیشه فقط دوست پسر بود.هروقت دلش خواست قرار گذاشت هروقت دلش خواست تلفنتو جواب داد هر وقت دلش خواست یکی دو روز یا چند روز به بهانه هرچیزی سراغی ازت نگرفت.وقتی با یک نفر همیشه چه تو خوشی چه ناخوشی،چه تو قهر چه آشتی چه تو دلخوری و چه تو اوج شیرینی زندگی میکنی،اپنوقته که عیارش مشخص میشه.و شوهر تو مرد زندگیه.این ،یه مرد رمانتیک واقعیه.

اینکه کسی با یه خانوم متاهل تیک و تاک بزنه فقط پستی و پایین بودن سطحشو نشون میده.این یعنی امر زنش شده بودی الان تاپیک میزدی که شوهرم هنوز با دوست دختر قبلیشه و بهش میگه کا نمیشد باهات ازدواج کنم.

در ضمن روغن ریخته رو نزار نذر امام زاده کنه.

اون به هر دلیلی نخواسته ازدواج کنه.چرا صورتی و رمانتیکش میکنی که بعد تو ازدواج نکرده....

به این حالت تو،میگن بواریسم.

یعنی کسیکه تو زندگی زناشویی چیزی کم ندارد ولی هی دلش میخواد صورتی تر،رمانتیک تر و بیشتر شبیه رمانها باشه هی میگه کاش با فلانی یا فلانی ازدواج کرده بودم یا فلان جور.به نحوی که در اصل،دیگه چیزی که میخواد شبیه تخیلات افسار گسیخته است و اصلا با زندگی واقعی جور در نمیاد و زندگیش هرقدر  هم شیرین‌تر باشه،باز این ناخوشه.

صرفا برای اینه که همیشه فقط دوست پسر بود.هروقت دلش خواست قرار گذاشت هروقت دلش خواست تلفنتو جواب داد ...

چقدر پخته و فهمیده. 👏👏👏

🔪کاربر مرد؛ علاقمند به مطالعات زنان 🥄آیا زنان را می توان شناخت؟ 🍴در هزار توی ذهن زنان چه می گذرد؟ 🍽 من ناظر بدون قضاوت جامعه زنان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی