2777
2789

رفتن بیرون خوشگذرونی 

همش هم زیر سر خواهرمه دوس دارم بکشمش دختره ی حسود به مریضیم هم حسودی میکنه 😭

ترسناک‌تر از آدمایی که مقصرن ولی بلدن تورو مقصر جلوه بدن نداریم

خب خودت برو دکتر

من خیلی وقته حتی دندون پزشکی هم تنها مبرم کسی دیگه کاریم نداره 

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب خودت برو دکترمن خیلی وقته حتی دندون پزشکی هم تنها مبرم کسی دیگه کاریم نداره

حالم خیلی بده 

گلاب به روت اسهال شدید شدم نزدیک بود همه جا رو کثیف کنم از تشنگی دارم میمیرم یکی نیس بهم آب بده 😭 

ترسناک‌تر از آدمایی که مقصرن ولی بلدن تورو مقصر جلوه بدن نداریم

حالم خیلی بده گلاب به روت اسهال شدید شدم نزدیک بود همه جا رو کثیف کنم از تشنگی دارم میمیرم یکی نیس ب ...

وای عزیزم این بیماری واقعا نیاز به یک همراه داره🥲 بهشون گفتی و نیومدن؟ مستقیم بگو همرام بیاد یکی

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم