2777
2789
عنوان

از اعمال ماه رجب غافل نشین🌺🌺

92 بازدید | 23 پست

خودسازی کنین تو این ۳ ماه ذکر بگین کارای اشتباهاتونو بذارین کنار کم کم تا نورانی بشین و پاک 

ذکر روزانه استغفار و لا اله الا الله داره این ماه از امروز بگین تعداد دقیقش تو مفاتیح هست

😚🥰

خدا کمکم کنه خودمم انجام بدم انشالله

😍💛

💞 تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پاییزی، بغل  شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.💞

نمیدونم چرا اصلا نمیدونم چرا باید بخونم من اصلا چیز دیگه ای جز ثواب میخوام

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مثلا من نماز شب میخونم‌نماز میخونم زیارت عاشورا و خیلی چیزای دیگه ولی اعمال ماه ها رو نمیدونم چرا تنبلیم میاد میگم برا چی فقط،ثواب؟

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
نمیدونم چرا اصلا نمیدونم چرا باید بخونم من اصلا چیز دیگه ای جز ثواب میخوام

اره منم واس ثواب تنها نگفتم وقتی کارای بالا رو انجام بدی سبک بال بشی نسبت به خودت حس بهتری پیدا می کنی 

اره منم واس ثواب تنها نگفتم وقتی کارای بالا رو انجام بدی سبک بال بشی نسبت به خودت حس بهتری پیدا می ک ...

میدونی هزارتا گرگ و دشمت دورمن صبح وقت داشتم برا اعمال رجب ولی من فقط رفع دشمن میخواستم ولی از دو روز پیش همه عزیزانم از جمله شما تاکیدددارن اعمال رجبو انجام بدم 

مثلا من نماز شب میخونم‌نماز میخونم زیارت عاشورا و خیلی چیزای دیگه ولی اعمال ماه ها رو نمیدونم چرا تن ...

ن ببین مثلا دعای یا من ارجوه ک در این ماه بعد هر نماز گفته شده بخونیم باید ب ترجمش دقت کنیم توی هردعایی حرفای به خصوصی ب خدا میزنیم ک شاید تو فارسی ب ذهنمون نرسه اما این دعاها از پیش اماده شده برای ماه تا یاد بگیریم خواسته هامونو این شکلی ب خدا بگیم این واس ثواب صرفا نیست

ن ببین مثلا دعای یا من ارجوه ک در این ماه بعد هر نماز گفته شده بخونیم باید ب ترجمش دقت کنیم توی هردع ...

آها برای پرورش روحه 🥹💚درست میگی عزیزم حالا متوجه شدم

میدونی هزارتا گرگ و دشمت دورمن صبح وقت داشتم برا اعمال رجب ولی من فقط رفع دشمن میخواستم ولی از دو رو ...

دعای رفع دشمن دعای علقمه هست عزیزم فکر کنم

سوره ی فلق و ناس رو هم بخونین تا شیاطین جنی و انسی ازتون دور بشن

دعای رفع دشمن دعای علقمه هست عزیزم فکر کنمسوره ی فلق و ناس رو هم بخونین تا شیاطین جنی و انسی ازتون د ...

آره فدای تو بشم صبح فقط،پاشدم علقمه و زیارت عاشورا خوندم خوابیدم دلم گرفت که نماز اول ماه نخوندم

اره دقیقا واس رشده ب شرطی ک بعد اتمام این سه ماه دوباره برنگردیم سر خونه ی اولمون😁

دردناک ترین چیز اینه که آدم برگرده سر خونه اول... 

میدونی هزارتا گرگ و دشمت دورمن صبح وقت داشتم برا اعمال رجب ولی من فقط رفع دشمن میخواستم ولی از دو رو ...

صرفا طوطی وار نمیخواد اعمال رو انجام بدی تا تنت خسته بشه ولی ازش هیچی دریافت نکنی. کمتر میتونی بخونی ولی با تمرکز و توحه ب معنی تا حال دلت خوب بشه