صرفا طوطی وار نمیخواد اعمال رو انجام بدی تا تنت خسته بشه ولی ازش هیچی دریافت نکنی. کمتر میتونی بخونی ...
چشم عشقم❤️با دعای خیر لطفتو در حقم کامل کن😘😘
سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من عذر شرعی دارم از دیروز و هم از روزه و نماز اول ماه عقب موندم شانسم:///
عذر شرعی خدا نیتو حساب میکنه.من عذر عقلی و روانی دارم🥲
سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
اره انشالله نیتم حساب بشهخدا نکنه عزیزم این چه حرفیه😂اراده کنی و برنامه ریزی میتونی ... مقابل وسوسه ...
نفس بیچارم اصن وسوسه نمیکنه همش نشسته یه گوشه داره غصه میخوره میدونی🥲 وسوسه ش در حد یه کیک یا پیتزاس. خیلی گونا داره