2777
2789
عنوان

چیجوری مامانم رو راضی کنم ارتودنسی نمیخام❓

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 65 پست
نه میدونم اخه ببینین تاثیری نداره که الان واسه سن من چون دکترگفت سه سال پیش باید میومدی.. من رفتم دا ...

چند سالته. من بیست سالگی انجام دادم به منم میگفتن سنت گذشته. گفتم قبلش که میگفتین بعد ۱۸ سال. الان میگین سنت گذشته. خلاصه انجام داد تغییر کرد. منم فکم کوچیک بود میگفت نشه باید دندوناتو بکشیم و اینا. ولی درست شد. چرت و پرت میگن که اگه نشد شکایت نکنیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چند سالته. من بیست سالگی انجام دادم به منم میگفتن سنت گذشته. گفتم قبلش که میگفتین بعد ۱۸ سال. الان م ...

نه میدونم منم زیر 18 هستم ولی میگه که مثلا باید ۱۳,۱۴ سالگی میومدی.. وایی جورنمیشه اخه واسه شما متفاوته فک کوچکه اما فک بالام نسبت به پایین جلو هستش یعنی دکترگفت موقع خندیدن فک بالا نباید دیده بشه

Cold 𝖺𝗇𝖽 In𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌

نه میدونم منم زیر 18 هستم ولی میگه که مثلا باید ۱۳,۱۴ سالگی میومدی.. وایی جورنمیشه اخه واسه شما متفا ...

آها فهمیدم واسه شمارو چجوریه. واسه دخترعمم اینجوری بود. ولی اونم دانشجو بود درست کرد. قشنگ فکش رفت عقب. نه خیلی کامل ها ولی تا حد زیادی رفت

از خداتم باشه

منم تو نوحوونی اصلا برام مهم نبود هرکی میگفت برو ارتودنسی کن میگفتن نمیخوام ولی کم کم برام مهم شد دیگه روم نمیشد تو حمع بخندم تازه تو سن ۲۰ شروع کردم دارم میرم

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

کاش میشد منم برم انجام بدم ولی نامرئی باشن سیمی نه

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

حقیقت رو بخوام بگمتا یه مدت همینهعادت کنی....درد داره یا دهن رو زخم میکنهدو نفر از دوستانم رو ک دیدم ...

چی میگی 😐 چیو در بیاره 

واقعا میارزه داداش و ابجیم هر دو انجام دادن 

روزی اول سخته ولی خب ارزشو داره

ܩܔ ܣܩیܢܚ݅ܘ ܢ̣ߊ ܢ̣ܫ̇ض ܟܿܝ̇ߺܥ‌‌یܥ‌‌ܩܢ 😅 ️ ๛ܩߊ ܢ̣ܘ ܭܢܚܨ ܭܘ حߊ‌ܠܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ߊ‌ܥ‌‌ܭܨ ܢ̣ܦ̇ܣܩܥ‌‌ ܥߊ‌ܝ̇ߺܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ܩیܥ‌‌ܣیܩ! ️حرف زدن اسو نه‌خ‍‌ـב‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا عمل‌میکنم   خدامیتونه توازعرش له فرش واز فرش به عرش برسونه🥲👌
چی میگی 😐 چیو در بیاره واقعا میارزه داداش و ابجیم هر دو انجام دادن روزی اول سخته ولی خب ارزشو داره

دیگ یسری تحملشو خب ندارن

منم نوشتم براشون ک می ارزه

ولی تصمیم نهایی دست خود طرفه یکی میبینی میگه کلا پشیمونم نمیخوام

اگر بشه در میاره

اهه اعصابم خیلی خورد شده.. کلا حس میکنم فک بازشده قیافم عوض شده الانم عصبی شدم تاپیک زدم سراین 😭

میدونم 

همه میگن درد داره 

ولی خیلی چهره رو تغییر میده 

هربار که بری برای محکم تر کردنشون تا یه هفته اذیتی 

ولی اخرش خیلی جذاب میشی 😁