2777
2789
نخیر ما قدیمااااا سال ۹۴ عروسی کردیم حتی ابو برقو گازم نبود هیچی نبود حتی فیلمبردارم نبود هیچیییی ...

سال ۱۳۹۴ بوده ها

نه سال خود۹۴

چجوری نبوده هیچی؟؟؟؟

ناشناسم👇  https://harfeto.timefriend.net/17360025342866

بچه ها یه سوال میخوام بازدید یه نفر تو تلگرام چک کنم 

من خودم به تازگی زدم کسی نبینه اون ساعت میزنه 

حالا هروقت از حالت به تازگی درش میارم که ببینم اون بلافاصله انلاین میشه از کجا متوجه میشه؟

حتی گفت چکم میکنی؟

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

داشتم تاپیکاتو نگاه میکردماولین بار توی تاپیکت که اسم قاجاری خودت رو بساز باهم دوست شدیم💜

واااای آرررره 😍🥰😍 یادش بخیر، قربونت برم چقدر خوبه ک باهم آشنا شدیم😘🥰😍

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
توم تا بزایی مثل انه هممونو میزایونی اه این تعطیلی چرا تموم نمیشه اخه

😁😂🤣 نه بخدا،‌نگو اینجوری لعنتی 

برای جمعه آینده وقت گرفتم😍😍

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
واااای آرررره 😍🥰😍 یادش بخیر، قربونت برم چقدر خوبه ک باهم آشنا شدیم😘🥰😍

من هنوز راهنمایی هایی که پی وی بهم کردی و دارم و هر چند وقت یه بار نگاهشون میکنم

ممنون که هستی💜💜💜💜💜

ناشناسم👇  https://harfeto.timefriend.net/17360025342866

اجی جون منو دعا کن روزه ای دعا کن که تو درسام موفق بشم و به خواسته هام برسم و یکم از تنبلی دست بردار ...

چشششم حتما،❤️❤️❤️❤️🙏

https://daigo.ir/secret/9824002261  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

خب میگم ماه رمضان و این چه فرقی دارن؟چند روز س؟میخوام بگیرم

بین ماه رمضون ک برا روزه واجب هستش و کلا یه مقوله جداس ولی این ماه خییییلی مستحبه و ثوابش ناشمار هستش و هررر چندتا بگیری خوبع ولی برا روز اول و روز وسط و اخرش دیگ خیلی تاکید کردن و ثوابش زیاده.... ولی کلا روزه گرفتن ماه رجب خیییییلی ثواب داره البته اگ روزه قضا داشته باشی نمیتونی مستحبی بگیری فقط ثواب مستحبی میبری و باید بعنوان قضا بگیری

https://daigo.ir/secret/9824002261  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

ملیکه جوون چرا الکی خودتو اذیت میکنی شوهرت اخلاقش اینه درست خاهرمو شوهرشین همه کاری براش میکنه ولی ...

ن عشقم من بر خلاف اینجا خیلی صبورم و اهل اوقات تلخی و کش دادن نیستم وقتی بگ ن دیگ تمومه بیخود اعصاب خوردی درست نمیکنم

شما امضاتو گذاشته بودی سوگولی؟؟؟؟

جذاب بود

داخل پرانتز گذاشتم سوگولی بعد دوباره همون لحظه گذاشتم جذاب

چطور؟ 

#اکیپ جذابای‌‌ سایت😅🥰🤍 بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱 از جنس شیشه و مردم آزار و خیلی خیلی با جنبه هستم✨😅میتونید ازم به عنوان دکمه تراپیست استفاده کنید🖤گوش میدم. سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..همیشه تلاش کردم بقیه رو شاد کنم،پس خودم چی؟؟🙃چی شد؟حواسمون پرت شد کجا دلت پرت شد؛این زندگی درد شد.‌ نَه‌غمگین‌ونَه‌شاد،فقط‌خالی‌ازاِحساس.!️🫧💔

چن صفحه قبل زیاد نیس من دارم با یه خیانت کار دعوا میکنم میبینمش حالم بد میشه

تگم کن اگه تو نی نی سایته

#اکیپ جذابای‌‌ سایت😅🥰🤍 بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱 از جنس شیشه و مردم آزار و خیلی خیلی با جنبه هستم✨😅میتونید ازم به عنوان دکمه تراپیست استفاده کنید🖤گوش میدم. سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..همیشه تلاش کردم بقیه رو شاد کنم،پس خودم چی؟؟🙃چی شد؟حواسمون پرت شد کجا دلت پرت شد؛این زندگی درد شد.‌ نَه‌غمگین‌ونَه‌شاد،فقط‌خالی‌ازاِحساس.!️🫧💔

تگم کن اگه تو نی نی سایته

تو تایپ ومپیم بیا اونجا 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

جریان اون تاپیک سس چیه😐

تو تایپ ومپیم بیا اونجا

تگم میکنی

یا خدااا روزه و قرمه سبزی😭😭😭😭

اره عب ندارع یه ساعت دیگ تمومه میرم یه کاسه سالاد شیرازی درست میکنم میزارم جلوم با قرمه سبزی میخورم خخخخ