2777
2789
خسته نباشی😐😐 اونوقت من الان دخترمو دعوا کردم ۷ سالشه چرا پانمیشی بهم کمک نمیدی خرتو پرتاتو جمع نم ...

🥺🥺گوناه داله من خیلی بدترم 

بخدا نمیدونم چمه 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

ن فقطالان گریه می‌کنه رو مغزمه

ملیکه جوون  چرا الکی خودتو اذیت میکنی شوهرت اخلاقش اینه درست خاهرمو شوهرشین همه کاری براش میکنه ولی باید تحت فرمان خودش باشه  ببین اخلاقش اینه دیگه عوض نمیشه که مادرتم دیگه تاحالا میدونه خلق شوهرت چجوریه مطمئن باش اصلا ناراحت نمیشه مامانا ماهن بابا  توم اوقات خودتو تلخ نکن زندگیه هرکی یه جوره دیگه سعی کن مثل همیشه باهم خوش باشین  با لج کردن زندگیتو بهم نریز فقط کاش حداقل واس رفتن خونه مادرت دیگه ازاد بودی هروقت دلت خاست بری  ولی خب اینم رد کن عاشقت وابستتم هستاا خاهرمم شوهرش یه شب بدونش نمیخابه 😁

سرم بالاست...چون بالا سرم خداست❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@ملکه455منم ملکه میگم توچرا روزه گرفتیواسه چند روز میگیری؟؟

خب من چند ساله اول ماه رجب روزه میگریم بزن گوگول بخوون چقد ثواب داره پشیمون میشی نگیری...اولش خیییلی ثواب داره وسطش و اخرش کلا ثوابش خیلی زیاده این ماه روزه گرفتن...حالا فک کن قرمه سبزی درست کردم امین با بچها دارن می‌خورن منم نشستم رو مبل

https://daigo.ir/secret/9824002261  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

خب من چند ساله اول ماه رجب روزه میگریم بزن گوگول بخوون چقد ثواب داره پشیمون میشی نگیری...اولش خیییلی ...

یا خدااا روزه و قرمه سبزی😭😭😭😭

ناشناسم👇  https://harfeto.timefriend.net/17360025342866

🥺🥺گوناه داله من خیلی بدترم بخدا نمیدونم چمه

توم دستم بت برسه اونقدر بزنمت  اینجوری میخایی شوهر کنی بزایی عن بشوری هااان🤨😁   بیشترم ادم بخودش تلقین میکنه اینجوری میشه این گوشیم که دیگه خونه خرابمون کرد بقول اون جوکه چند ساعت نتم قط شد ظرفارو شستم خونه رو تمیز کردم غذا پختم  داشتم کم کم عاشق شوهرم میشدم که نت اومد نزاشت😐😂

توم دستم بت برسه اونقدر بزنمت اینجوری میخایی شوهر کنی بزایی عن بشوری هااان🤨😁 بیشترم ادم بخودش ت ...

امین هس میام

https://daigo.ir/secret/9824002261  اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

توم دستم بت برسه اونقدر بزنمت اینجوری میخایی شوهر کنی بزایی عن بشوری هااان🤨😁 بیشترم ادم بخودش ت ...

🤣🤣🤣دهنت

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

یه سوال

از صفحه چند دارید می چتید؟ 

بیکارم برم بخونم😂

#اکیپ جذابای‌‌ سایت😅🥰🤍 بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱 از جنس شیشه و مردم آزار و خیلی خیلی با جنبه هستم✨😅میتونید ازم به عنوان دکمه تراپیست استفاده کنید🖤گوش میدم. سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..همیشه تلاش کردم بقیه رو شاد کنم،پس خودم چی؟؟🙃چی شد؟حواسمون پرت شد کجا دلت پرت شد؛این زندگی درد شد.‌ نَه‌غمگین‌ونَه‌شاد،فقط‌خالی‌ازاِحساس.!️🫧💔

خب من چند ساله اول ماه رجب روزه میگریم بزن گوگول بخوون چقد ثواب داره پشیمون میشی نگیری...اولش خیییلی ...

اجی جون منو دعا کن روزه ای 

دعا کن که تو درسام موفق بشم و به خواسته هام برسم و یکم از تنبلی دست بردارم

یه سوالاز صفحه چند دارید می چتید؟ بیکارم برم بخونم😂

چن صفحه قبل زیاد نیس من دارم با یه خیانت کار دعوا میکنم 

میبینمش حالم بد میشه

لعنتیا بخدا دوروزه اونقد فعالین من همش میام میرم همش حواسم اینجاس نمیزارین به کارام برسم سسخلین گرام ...

من خودمم از زندکی افتادم😂😂😂

دو ساعت دیگم باید آماده بشم بریم عروسی

من خودمم از زندکی افتادم😂😂😂دو ساعت دیگم باید آماده بشم بریم عروسی

توم که همش داف میکنی خودتو میری عروسی چست واس اینجاس پروپاچتم واس حاضرین تو عروسی مام که سهمی نداریم هعی  شانس نداریم ک☹️🤧🤣🤣

توم که همش داف میکنی خودتو میری عروسی چست واس اینجاس پروپاچتم واس حاضرین تو عروسی مام که سهمی نداریم ...

نه دیگه این غریبه اس پرو پاچه نشون نمیدم