2777
2789
عنوان

گربه ام کلافه ام کرده موندم مردم چطچر بچه دار میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 1353 بازدید | 97 پست
😂😂😂😂😂 بعد میگن گربه ها وفا دارن

اون سگ هست ک وفاداره

گربه ذاتش وفادار نیست

گربه دوست ها منم خودم گربه خیلی دوست دارم

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آخی عزیزم قدر همین شیطناش رو بدون.. گربه من ۴ ساله اش بود فوت کرد...دآعش رو دلم موند..

گربه ات الان وابسته اس شیطونه براش اسباب بازی مختلف بخر هرروز ی تایمی بزار باهاش بازی کن...این گاز و اینا هم از روی بازی و علاقه اس... قدر این فرشته رو بدون..هر لحظه بوس و بغلش کن.. چون این فرشته ها زود میرن پیش خدا

خدایا شکرت بابت حال خوب 
خب بچه هم همینطوره دیگه هر چی بزرگتر میشه وابستگی و دردسرش کمتر میشه زندگیت منظم تر میشه من الان یه ...

احساس میکنم اول باید کم حوصلگی خودمو درمان کنم بعد برم دنبال بچه

برام سواله بدتون نمیاد از تمیز کردن این چیزا بلخره حیوونه آدم بدش میاد

ن بابا ..تو حاضری جونتم براش بدی.. حتی وقتی پی پی میکنه میشینی با علاقه نگاه میکنی و ذوق میکنی از بس قیافه اشون خنده دار و کیوت میشههه.میمیری از بامزگیشون

خدایا شکرت بابت حال خوب 

خدا یه عقلی بهت بده. بچه هر روز که بزرگش میکنی یه فرقی میکنه و با استعدادتر و با شعور تر میشه گربه چی؟

من تو خونمون یه سگ و دو مرغ عشق و یه خرگوش و یه مینا دارم همشون بهم وابسته اند هر کدوم یجور ولی خدایی هیچکدوم دخترم نمیشه. عصای دستمه امید مه همدمه 

خرگوش که ترسو میشه این همش زیر پامه . مینام تا منو میبینه حرف میزنه و دلبری میکنه سگه را که دیگه نگم 

ولی هیچی جای دخترم را نمیگیره.

اصلا مقایسه درستی نبود.

راستی اینم بگم تو حیوونا از همه بی وفاتر گربه ست حواست باشه نگاه به خودشیرینی هاش نکن 

واقعا چی تو سرتون میگذره حیوون رو با انسان یکی میکنید در ضمن جای حیوون تو خونه نیس جاش طبیعته بعد ان ...

عزیزم  پت ..یعنی حیوون خونگی...حیوانات خانگی توی خونه بزرگ میشن حتی شناسنامه هم دارن..

خدایا شکرت بابت حال خوب 
خدا یه عقلی بهت بده. بچه هر روز که بزرگش میکنی یه فرقی میکنه و با استعدادتر و با شعور تر میشه گربه چ ...

بچه ات هم بزرگ میشه شوهر میکنه میره زیاد دلتو ب بچه خوش نکن

خدایا شکرت بابت حال خوب 
واقعا چی تو سرتون میگذره حیوون رو با انسان یکی میکنید در ضمن جای حیوون تو خونه نیس جاش طبیعته بعد ان ...

تو این سرما بچه ی سه ماهه رو چطور بفرستم تو طبیعت که زندگی کنه ، دو دیقه میره بیرون پاهاش یخ میزنه برمیگرده