2777
2789
عنوان

گربه ام کلافه ام کرده موندم مردم چطچر بچه دار میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 1353 بازدید | 97 پست
درمورد گربه ای که از بچه دار شدن پشیمونم کرده😂

گربه ارو بایه بچه پاک و معصوم مقایسه میکنی🤦🏻‍♀️نمیدونم چی بگم اخه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
وقتی که بزرگ شد و سر هر مسئله ای دلت و شکوند و گفت تو چی کار کردی برام ،خوردت می‌کنه و پشیمون!

من دوقلو یه ساله و نیم دارم هزارتا درد و مرض گرفتم از سختیای بچه داری  اینارو بگه میزنم تو دهنش🙁

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درمورد گربه ای که از بچه دار شدن پشیمونم کرده😂

بارداری و زایمان و اوایل نوزادی بگو وقتی زردی داره دلپیچه داره نق نق وای پسر من ۶ ماهشه دیوونه ام کرده میگم فقط خدا کمکم کنه بزرگش کنم ۸

گربه من همه جاااا دنبالم بود مثلا من تو اشپزخونه ظرف میشستم میومد تو آشپزخونه میخابید تا کارم تموم شه درس میخوندم میومد کنار دستم تا درسم تموم شه بشدتتتت وابسته  حتما باید میومد پیشم میخابید دلم براش تنگ شده 

مسئولیت پذیر نبودم منم دقیقا بخاطر اینکه نتونستم ازش مراقبت کنم واگذارش کردم 

و بعدش دیگه کلا گفتم میزارم تا ۲۷ سالگی بچه دار شم چون واقعا سخته با اینکه گربه خودش میره غذاش و میخوره دسشویشو میکنه و کلا زیاد دردسر نداره ولی بازم برا من سخت بود 

قبلا که راه های جلوگیری رو بلد نبودن.ولی بچه سخته حتی نمیتونم تصورش کنم

نه بابا دیگه از انسانهای اولیه حرف نمی‌زنم که.راههای جلوگیری و...حتی دارو گیاهی سقط و..رو بلد بودن.چند قرن اخیر.