2777
2789
عنوان

طلا مادر بزرگم که طلا فروش وقتی محک زد بیاد آیا پول حلاله ساخت مسجد

| مشاهده متن کامل بحث + 1934 بازدید | 85 پست
الان به مادرم گفتم جریان رو گفت تو خرید مصالح مسجد خرجش میکنم آخی داشتم از عذاب وجدان می مردم

کار خیلی خوبی کردی آفرین

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
چرا شانس خودم بوده

مادر بزرگت که میدونسته طلا عیارش ۲۴هست اون موقع بیشتر طلاها عیارش همینقدر بالا بوده...باقی پول رو هم برگردون برای ساخت مسجد...اون پول وصیت شده برای ساخت مسجد این امتحان تو هست مال دنیا ارزش نداره حقی به گردنت باشه گناه هست ...ببخشید اینو میگم ولی دزدی حساب میشه...حلال نمیشه برات پس برش گردون به خاله ات....

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بقیه هم بگیم حرفه و دزدیه یا قانع شدی

حروم

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.

وای اگر مرد گدا یک شبه سلطان بشود..اون همه ادم به شما اعتماد کردن 

حق الناس این همه ادم به گردنته روح مادربزرگت توعذابه

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
چرا شانس خودم بوده

شانس نبوده ،ببخشید ولی خیانت در امانت کردی و از ندونستن طرفت یه پولی به جیب زدی،،فکر کن گندشم در بیاد که طلای ۲۴ عیار رو فروختی ولی پول ۱۸ عیارو دادی ... بعدم اطرافیانت شک نمیکنن پول ایفون و مسافرتو از کجا اوردی یهو!!!؟؟

هرکی ساخته خوب ساخته راست گفتهدروغه؟ مثلا شما چیزیو ک خودت لازم داری بدی کسی درسته؟

لازم داشتن نیست

ایفون و ترکیه واحبه؟؟

بعدم وصیت کرده کل طلا بده نگفته فلان مقدارش که بقیه بموته برای ورثه هم نههه نوه😂

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃