2777
2789
عنوان

گربه ام کلافه ام کرده موندم مردم چطچر بچه دار میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 1353 بازدید | 97 پست
واسه تربیتش چیکار کردی؟من تازه دارم « نه » رو بهش یاد میدم که بفهمه کارش اشتباه بوده ولی بعد پنج دیق ...

نه رو که اصلاگوش نمیده فقط قاقا بلده موقع غذادادن بهش میگم واسمش رو ووقتی میگم بیا میاد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه رو که اصلاگوش نمیده فقط قاقا بلده موقع غذادادن بهش میگم واسمش رو ووقتی میگم بیا میاد

ببخشید این سوالو میپرسم ، ولی تو سه ماهگیش مدفوعش چندبار  بود؟؟

غذاشو کم کردم که کمتر مدفوع کنه نمیدونم کارم اشتباه یا نه

برام سواله بدتون نمیاد از تمیز کردن این چیزا بلخره حیوونه آدم بدش میاد

گربه کثیف کاری نداره چون تو خاک مدفوع میکنه

ولی با این حال من سگ رو بیشتر گربه دوست دارم

ولی چون بچه دارم نمیتونم نگه دارم

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

برام سواله بدتون نمیاد از تمیز کردن این چیزا بلخره حیوونه آدم بدش میاد

من ی طوطی دارم حالم بد میشه از بوش 

تا میتونه هم حرف میزنه دیوونم کرده😂

با جیغ صدای شوهرم میزنه میگه بیا

تا میگی بوس بده کله اش رو میاره جلو ی بوس ازت میگیره🙃

بچه حداقل نمیپره پاتو گاز بگیره😂

اتفاقا هم موهاتو میکنه هم گاز میگیره😂

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

اره از لحاظ رفتاری مستقل میشه و مثل الان بهت نمیچسپه

خب بچه هم همینطوره دیگه 

هر چی بزرگتر میشه وابستگی و دردسرش کمتر میشه زندگیت منظم تر میشه 

من الان یه پسر ۱۵ ساله دارم بچه که بود سر امتحاناش دیوونه میشدم همش گرفتارش بودم نه خواب درستی داشتم نه هیچی 

الان چند ساله کاری ندارم خودش درسشو میخونه کاراشو می‌کنه منم به کارای خودم میرسم