2777
2789

سه ماه و نیمشه ، تا سه ماهگی خیلی اروم بود انقد که بهش میگفتم درونگرا ، ولی این مدت خیلی وحشی شده همه اش چنگ میزنه و گاز میگیره ، گاز محکمم ،حتی راه هم میرم میپره پاهامو گاز میگیره.

جدای از اون خیلی وابسته است هرجا میرم دنبالمه یه لحظه هم تنها نیستم که یه چرت بزنم یا راحت دراز بکشم پدرم درومده . باز میگم این گربه است بزرگتر بشه مستقل تر میشه ، وای به حال روزی که بچه دار شم و باید تا 20 سالگی هه ی مواظبش باشم و حرص بخورم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونوقت من ی گربه دارم پرشین محل سگ بهت نمیذاره صداش میکنی پشتشو میکنه بهت راحتم صاحب عوض میکنه ی مدت پیش شوهر خواهرم بود الان پیش مادرشوهر خواهرمه رفتم دیدنش ی جوری نگام میکرد ک تو کی چطور جرئت کردی وارد قلمرو من شی

یکی دوماه دیگه آرومتر میشه گربه منم تا4ماهگی فقط آویزون پاهامون بود گازمیگرفت الان6ماهشه خیلی خوب شد ...

واسه تربیتش چیکار کردی؟

من تازه دارم « نه » رو بهش یاد میدم که بفهمه کارش اشتباه بوده ولی بعد پنج دیقه باز انجام میده