2777
2789
عنوان

شما بودین عصبانی نمیشدین

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 35 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اون گفت سقط کن تو چرا کردی؟؟؟با خودت فکر نکردی اگه با سقط کردن تا آخر عمردیگه نتونی بچه دار نشی همین ...

مگه من تنهایی رقتم !!!! 

چیکار میکردم مثلا ؟؟؟ فرار میکردم وقتی بچه رو نمیخواد در نتیجه خرجی هم براش نمیکنه میخواستم چیکار کنم اونم تو عقد !!!

آره ولی اینجوری نبوده که چهار سال گلا قطع ارتباط باشیم

چی بگم 

۴ سال از عمرتونو هدر دادین

بهترین روزای جوونی

یه کاری کنید بقیه ش حیف نشه

اگه واقعا دوسش دارید می تونید احترام همو نگه دارید برید با هم

اگه نه واقعا طلاق 

۴ سال بدون طلاق جدایی معنی نداره

انشالله شما تو همچین شرایطی قرار یگیری عزیزجان ما بیایم ازت درس بگیریم

من الان باردارم 

ولی ایشالله رنگ خوشی نبینی ک برا ی موجود زنده ای ک داره نفس میکشه ارزوی مرگ میکنی

خب چرا جلوگیری نداشتی

من فقط بیست و یک سالم بود اصلا بلد نبودم سرم همش تو درس و کتاب بود خانواده هم چیزی یاد ندادن شوهرمم کاندوم نمیخرید جلوگیری طبیعی داشتیم 

خب نه حقیقتا حتی حق عصبانی شدن هم نداشتی چه بسا اینشکلی بخوای صحبت کنی

شما بنا بر شرایطتون اون روز تصمیم به سقط گرفتین ولی در هر حال این تصمیم دو نفره بوده شما با پای خودت رفتی و اون کارو انجان دادی

حالا بعد از این قهر طولانی برگشتین و اقا در خودش و شما دیده که انادکی پدر و مادر شدن دارید و ار اونجایی که دوباره این تصمیم باید دو نفره باشه لطفا سرسری ازش نگذر چون دوباره سال دیگه همین تاپیک و میزنی میگی به زور گفت بچه ( اگه من بودم از همچین مردی ۱۰۰ سال سیاه بچه دار نمیشدم مردی که اونقدر به بلوغ فکری نرسیده رو نمیتونم تحمل کنم)

من الان باردارم ولی ایشالله رنگ خوشی نبینی ک برا ی موجود زنده ای ک داره نفس میکشه ارزوی مرگ میکنی

خدا شفات بده ایشالله من نگفتم بچت بمیره گفتم شرایط من یعنی بارداری ناخواسته اونم تو عقد . تو حتما سر خونهزندگی خودت هستی که جامله شدی و شوهرت موافق بوده اصلا خودت میفهمی چی میگی بیخودی زر زر میکنی کی اصلا با تو کار داشت