2777
2789
عنوان

شما بودین عصبانی نمیشدین

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 35 پست

ببین این آدم اصلا منطقی نیست

اولا که باید حواستون میبود و جلوگیری بخش زیادیش به عهده مرده، فقط پارت لذتش که مهم نیست

خیلی چیزای دیگم مطرحه

که هم ظاهرا شما بیخیال بودی هم این آقا و باردار شدین

تا اینجاش مشکلی نیست میگیم اتفاق بوده 

و میگیم سقط هم تو اون شرایط منطقی بوده

اینم به کنار

ولی الان یهو بیاد اشتی نکرده و از دلت در نیاورده بگه من میخوام فاصله سنیم با بچم زیاد نباشه یعنی چی؟

یعنی حالا تو بیا بچه منو دنیا بیار منم واسه خودم کیف کنم؟ بدون معذرت خواهی و جبران؟

چرا اصن زمان نمیده به رابطتون؟

برگردید تراپی برید چند ماه، چند سال اصن به رابطتون زمان بدید

بعد حالا خواستید بچه دارم میشید

ولی فکر شده. نه اینجوری

الان گیریم باردار شدی و رسیدی به دو ماه باز بحثاتون بالا گرفت و خواست سقط کنی

جواب بدن نابود شده و اعصاب و روان تو رو کی میده؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خب نه حقیقتا حتی حق عصبانی شدن هم نداشتی چه بسا اینشکلی بخوای صحبت کنیشما بنا بر شرایطتون اون روز تص ...

من اگه شوهرم پشتم بود هرگز اینکارو نمیکردم . شوهرم پشتم نبود . خانوادمم ازشون میترسیدم نمیدونم شاید نتونی درک کنی تا تو شرایطش قرار بگیری

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینجا بدتری جا برای مشورت تو این جور مسائل زندگی هست

شما بعد این همه سال مشکلات، باید اول مشکلات بین خودتون حل کنین وقتی هم حل کردین بدترین کار سرکوفت زدن و طعنه و کنایه و یادآوری مشکلات گذشته هست.

اون موقع هر اتفاقی افتاده الان نباید شخم بزنی.

جواب شوهرتم اینجوری نده. بهتر بود میگفتی بذار یکم کنار هم خوش باشیم زندگی کنیم. لذت ببریم بعد این همه سال سختی و ناراحتی، کم کم به اونم میرسیم.

شاید اصلا دوباره مثلا سری قبل با هم کنار نیومدین. همون اول که هفت تیر نمیکشن. به اون سقط و اینا هم فکر نکن. نگه میداشتی یه بچه این وسط شاید بدتر میشد همه چی. رهاش کن حالا دیگه نمیشه کاری کرد...

مهربان باشیم   
بیخیال ، شرایط ادمارو تغییر میده ، اون موقع شرایطشو نداشت الان داره.اتفاقی که افتاده رو بزار تو گذشت ...

آره ولی من دلم میخواد حداقل یه بار اظهار پشیمونی کنه بگه غلط کردم نباید اون کار رو میکردم

من اگه شوهرم پشتم بود هرگز اینکارو نمیکردم . شوهرم پشتم نبود . خانوادمم ازشون میترسیدم نمیدونم شاید ...

خب پس شرایط ایجاب میکرد همچین کاری کنی گفتم اگه من بودم بچه دار نمیشدم شما هنوز رابطتون به ثبات نرسیده