2777
2789
عنوان

شما بودین عصبانی نمیشدین

330 بازدید | 35 پست

یادآوریش واسم سخته ولی نیاز دارم درد و دل کنم . من تقریبا سه چهار سال پیش تو دوران عقد که البته فقط یکی دو ماه به عروسی مونده بود حامله شدم همه چیزمون هم آماده بود ولی شوهرم گفت نمیخوام الان زوده مشکل مالی دارم و هزار و یک بهانه چرتکی آورد منم مجبور شدم راضی شم به سقط البته از خانواده خودمم میترسیدم به کسی چیزی نگفتیم و یواشکی رفتیم ولی من اصلا راضی نبودم بعد اون عروسی کردیم ولی بعد سه ماه به اختلاف افتادیم منم که از سر اون ماجرا ازش عصبی بودم دیگه نتونستم تحملش کنم کارمون به قهر و طلاق کشید ولی طلاق نگرفتیم جدا زندگی میکنیم حالا اومده بعد کلی بالا و پایین میگه میخوام زندگی کنم حالا منم رضایت داشتم برگردم ولی این جرفش به شدت عصبانیمـکرد میگه من نمیخوام اختلاف سنیم با بچم زیاد بشه دوست دارم بچه دار بشم منم ریدم بهش گفتم میخواستی همونو نگه داری موقعی که گوه خوری میکردی فکر اینجاشم میکردی بعد الان تازه سرسنگینم شده با من گه چرا فحشم دادی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چی بگم والا 

برو اول کاری با مشاور صحبت کن الکی هم بچه دار نشو و خدای نکرده دوباره به اختلاف و جدایی بیفتین

نی نی یار عزیز کاربری قبلی منو خودت حذف کن عزیزم چجوری بهت پیام بدم آخه نمیدونم😔@نی-نی-یار-پنج
آخه خیلی سخته . یه جوری مظلوم نمایی میکنه که انگار هیچ تقصیری نداشته

میفهمم ولی دیگه نباید زندگیتو فدای یه اشتباه کنی که یا کلا جدا شو یا برگرد و فراموش کن

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
چطور مگه

اون گفت سقط کن تو چرا کردی؟؟؟

با خودت فکر نکردی اگه با سقط کردن تا آخر عمردیگه نتونی بچه دار نشی همینو بعدا مردا میکوبن توسرت؟؟؟

اسم خودتو گزاشتی مادر؟؟ یه بچه رو کشتی به همین راحتی؟؟؟

یاشاسین آذربایجان   
حق داشتی عصبانی شب ولی تو شرایط بدی بد حرفی زدی ازش معذرت بخواه برگرد سر خونه زندگیت

درسته من نباید فحش میدادم ولی واقعا اگه فحش نمیدادم و خودمو خالی نمیکردم سکته میکردم اونکه از زندگی خبر نداشت نباید همچین حرفی میزد

اگه بچه ای سقط شده خود شماهم موافق سقطش بودیمن کاری ب طلاق و جداییتون ندارم شاید واقعا مرد زندگی نبا ...

عزیزم امیدوارم تو همچین شرایطی هیچ وقت قرار نگیری ولی خودتو بزار جای من یه دختر بیست و یک ساله دانشجو که تو عقد حامله شده خانوادشم نمیدونن شوهرشم پشتش نیست فیلم سینمایی نیست که مثلا پاشم فرار کنم!!!!

اگرم به دنیاش میاوردم میخواستم کلی سرکوفت از شوهره بخورم و دست تنها بزرگش کنم