2777
2789
عنوان

گواهی بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 1633 بازدید | 113 پست
وااای این چه حرفیه این حرف کساییه که میخوان رابطه دخترو پسر رو قبل ازدواج عادی سازی کنن اینهمه آدم خ ...

خیلی از دخترای پاکدامن هم خون ندیدن . شما ک باید بدونی بدن افراد باهم فرق داره

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خواهرمن پرستار وماما هست.میگه اصلا نگران نباش دهری الکی بخودت استرس میدی.

هایمن همون ورودی گوشتی مانند هست که ماله تو بااین مشخصاتی که گفتی ارتجاعی حلقوی هست احتمال زیاد.انقدرمدل های مختلف داره .

اصلااااا استرس نداشته باش

وااای این چه حرفیه این حرف کساییه که میخوان رابطه دخترو پسر رو قبل ازدواج عادی سازی کنن اینهمه آدم خ ...

اصلا حدیثشم هست که ملاک نیست چون ممکنه سر اتفاقات مختلف از بین بره

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
ببین وجود داره اما ی غشاعه فقط تغییر شکر میدهتنگ و گشاد میشع

عه واقعا؟؟ اخه من حس میکنم با توجه ب عکسای نت ی غشا نازک 

ولی مال هم همش گوشت ضحیم و بافت بدنه هیچ چیز نازکی نمیبینم حالت هشتی هشتی و ستاره ای ولی ضحیم و حالت گوشتی

چند روز قبل عقد، باز دختره مورد اعتماد نباشه شب که نامزدش رسوندش خونه میره پیش دوست پسرش🥲بحث اعتماد ...

😐😂💔

فکرت چ جاها میرع 

اصن روز عقد😂😂😂

چ میدونم مردم اینقدر شکاکن؟

اینام هست اعتماد مهم

عه واقعا؟؟ اخه من حس میکنم با توجه ب عکسای نت ی غشا نازک ولی مال هم همش گوشت ضحیم و بافت بدنه هیچ چی ...

ارع ن اشتباهه

منم مال خدمو نگاه کردم فهمیدم عین اون غشا نیست

آره همونع دیگه

احتمالش نوعشم حلقوی و چین خورده است عین مال من

عه واقعا؟؟ اخه من حس میکنم با توجه ب عکسای نت ی غشا نازک ولی مال هم همش گوشت ضحیم و بافت بدنه هیچ چی ...

این نوع خونریزی نداره حواست باشه

خونریزیش مویرگیه با ترشح میاد بیرون ترشح صورتی رنگ میشع

دقیقا به همین دلیله ک میگن دکترا سر کارتون میذارن😂🦦🦦

خب دختر باید باز باشه دیگ

میخواستی بسته باشه

چی میخواستی ببینی اون جلو اخه...

باز نبود ک خون پریود از کجا در میومد بیرون

ترشحاتمون از کجا میومد

من نمیگم چرا میگیولی میگم چرا برات بکارت مهمه؟؟

در نظر دخترا اصلا 

در نظر پسرا خیلیییییییی حتی پسرای لاشی

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
خب قبول نکنه مگ اونا خودشون گواهی میدن ک زر زر هم بکنن منم میخوام بگیرم نمیخوام برم تعظیم کنم بگم بف ...

اسی بنظرم سعی کن کار کنی و مستقل باشی که اگه همچین تهمتی بهت زد بجای اینکه خودتو خوار کنی و هی بخوای اثبات کنی که رابطه نداشتی، بکشی زیر طرف بندازیش بیرون طلاقش بدی

برای چی ثابت کنی؟

بنظرم تنها ازمایشایی که باید گرفته بشه ازمایش اچ ای وی و اچ پی ویه از هر دونفر چون هم سالم بودن معلوم میشه و هم هردو مجبور به ازمایشن

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
در نظر دخترا اصلا در نظر پسرا خیلیییییییی حتی پسرای لاشی

حالا مگه نظر پسرا مهمه؟!

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉