2777
2789
عنوان

خالم استاد دانشگاهه برگه دانشجو هاشو نگا میکردم😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 44 پست
دقیقا والا کلمات ب این سادگی و پرکاربرد رو یکی بلد نباشه بنویسه بنظرم دانشگاه اومدنش بی فایدس حالا ا ...

بعد همینا برای ماسمالی کردن بیسوادی میان کلمات انگلیسی میندازن لای جملات فارسی در حالی که نه اینو بلدن نه اونو. 

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
بعد همینا برای ماسمالی کردن بیسوادی میان کلمات انگلیسی میندازن لای جملات فارسی در حالی که نه اینو بل ...

حققققق😂😂😂 

🏊🏼‍♀️🤽🏼‍♀️🏌🏼‍♀️🏇🏼🤺⛷️🤾🏼‍♀️⛹🏼‍♀️❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظر من که املای ضعیف نشون دهندۀ بیسوادی نیست. استاد هم باید این چیزا رو سر کلاس تذکر بده تا دانشجوها حواسشون رو جمع کنن.

ما رشته برق دانشگاه سراسری خوندیم بعضیا اشتباه املایی داشتن.

شما الان خودتو با سواد و همه چی دان میدونیدر صورتی ک از طرز حرف زدنت معلومه ذره ای ادب و شخصیت نداری

نه من خودمو یه آدم معمولی میدونم که فحشو از رو زمین برنمیداره چون میدونه لایقشه؛ اونقدر بیشعور نیست که از روی یه کامنت شخصیت مردم رو قضاوت نمیکنه و اونقدر کودن نیست که صفر نبودن املا به نظرش همه چی دانی بیاد!

کامنت بعدی شما احتمالا حاوی توضیحات بیشتری در مورد ذرات وجودی  خانواده محترمتونه که من تمایلی به آشنایی ندارم و نمیخونم. شاد باشید🌺

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
ببخشید ولی از اون استادای جو زده اگر دانشجو جواب سوالو درست داده به خاطر غلط املایی نباید نمرشو ندن

اتفاقا ۹۰ درصد استاد ها بخاطر غلط املایی نمره کم میکنن

این کلماتی هم که غلط نوشته شدن توی رشته حقوق خیلی کاربرد دارن

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

نه من خودمو یه آدم معمولی میدونم که فحشو از رو زمین برنمیداره چون میدونه لایقشه؛ اونقدر بیشعور نیست ...

پشمام عجب کامنتی😐😂😂

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

حالا چیکار به خاله ات داری

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

حالا چیکار ب من داری😐

شوخی کردم عزیزم

نوشتی خدایا خالمو خیار کن

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

شوخی کردم عزیزمنوشتی خدایا خالمو خیار کن

خودش گفت ب خودش 😂 خیلی با حال و شوخه 

بعد گفت توقع نداشتم دانشجوی ترم آخر حقوق این کلمات رو بلد نباشه و امیدوارم با پارتی و پول نره جای دانشجو های مستعد و سختکوش رو نگیره و بعدش با رشوه و زیر میزی کار مردم رو راه بندازه 

🏊🏼‍♀️🤽🏼‍♀️🏌🏼‍♀️🏇🏼🤺⛷️🤾🏼‍♀️⛹🏼‍♀️❤️

دانشگاه ازاد : 

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

خودش گفت ب خودش 😂 خیلی با حال و شوخه بعد گفت توقع نداشتم دانشجوی ترم آخر حقوق این کلمات رو بلد نباش ...

😂

اینا کلمه هایی هستن ک زیاد عامیانه نیستن و کم استفاده میشنطبیعیه ی سریا املای درستشون رو بلد نباشنو ...

واااا😐

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔