2777
2789
عنوان

خالم استاد دانشگاهه برگه دانشجو هاشو نگا میکردم😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 44 پست
اینا کلمه هایی هستن ک زیاد عامیانه نیستن و کم استفاده میشنطبیعیه ی سریا املای درستشون رو بلد نباشنو ...

دقیقا 

ممکنه یه نفر بشینه درسشو بخونه هوش حفظیشم بالا باشه اما یا املاش ضعیف باشه یا بر اثر عجله و استرس اشتباه نوشته باشه

احتمالا خاله استارتر از اون استادای اونجوریه

فاطمه ام دختر روستا ✨

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دانشگاه آزاد؟آخه حقوق آزاد و پیام نور بدون کنکور هست تمام معدل ۱۰ و ۱۲ ها و دانش آموزهای بسیار ضعیف ...

اره آزاد.

بله اینم هست واقعا .

🏊🏼‍♀️🤽🏼‍♀️🏌🏼‍♀️🏇🏼🤺⛷️🤾🏼‍♀️⛹🏼‍♀️❤️

دقیقا ممکنه یه نفر بشینه درسشو بخونه هوش حفظیشم بالا باشه اما یا املاش ضعیف باشه یا بر اثر عجله و اس ...

از اون استادای چجوری😐😂

یه لول بیسوادتر از اینا، اونان که توجیهم میکنن و میگن سواد ربطی به املا نداره!! به چی ربط داره دیگه؟! لابد ادعای الکی و نظر بیخود دادن در تمامی زمینه‌ها میشه سواد😐

تازه اولشه با یه نسلی طرفیم که به شدت کم هوش و تنبلن اما ادعای خیلی خیلی زیادی هم دارن. دقیقا برعکس نسل قبل(اغلب دهه شصتیا) که عالی بودن اما قدر خودشونو نمیدونستن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
اینا کلمه هایی هستن ک زیاد عامیانه نیستن و کم استفاده میشنطبیعیه ی سریا املای درستشون رو بلد نباشنو ...

اینا عامیانه نیس 

بابا آب داد. مامان نان داد عامیانه هست ؟ 

یا نه آن مرد با اسب آمد  خبر مرگش هنوز هم نیومده 

این عامیانه س به نظرم   

یه لول بیسوادتر از اینا، اونان که توجیهم میکنن و میگن سواد ربطی به املا نداره!! به چی ربط داره دیگه؟ ...

دقیقا والا کلمات ب این سادگی و پرکاربرد رو یکی بلد نباشه بنویسه بنظرم دانشگاه اومدنش بی فایدس 

حالا اگه انگلیسی یا یه زبان غیر فارسی بود یه چیزی

اره آزاد.بله اینم هست واقعا .

آزاد چون بدون کنکور هست هرکسی وارد میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...

ببخشید ولی از اون استادای جو زده اگر دانشجو جواب سوالو درست داده به خاطر غلط املایی نباید نمرشو ندن

نه عزیزم از اونا نیست 

از اون باحالاشه ولی با این حال تاسف میخوره ب حال همچین دانشجویی ، خالم نمرشو میده می‌ره ولی اون در آینده میخواد چیکار کنه

یه لول بیسوادتر از اینا، اونان که توجیهم میکنن و میگن سواد ربطی به املا نداره!! به چی ربط داره دیگه؟ ...

شما الان خودتو با سواد و همه چی دان میدونی

در صورتی ک از طرز حرف زدنت معلومه ذره ای ادب و شخصیت نداری

خدایا برامون بخواه سبز شیم و بخندیم و خوش باشیم از ته دل

۹/۷۵ رو ۱۰ نمیده

نه عزیزم اینجوری نیست نمرشو میده 

ولی میگه امیدوارم اینا با پارتی و پول نرن جای دانشجو های با استعداد و باهوش رو نگیرن