من چند تا رفیق دارم که دانشجوی ارشد روانشناسی هستن میگفتن که ما میریم مشاوره میدیم تو کلینیک و از هر مراجع ۷۰۰ پول میگیریم و کار خاصی هم نداریم فقط الکی طرفو دلداری میدیم و اینکه کار همه همینه و اصلا مهم نیست طرف دردش چیه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من خودم بخاطر یه سری مشکلاتم میخواستم برم پیش مشاور اما این حرفاشونو شنیدم جا خوردم
دکتر عزیزی میگفت دیگه، میگفت اگر آقایون وقت بزارن خانوما حرف بزنن در این مراکز تخته میشه چون خانوما گاهی فقط میخوان شنیده بشن
پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙 🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻 ✅ درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
آدم وقتی پای روح و روان جون مردم درمیون نباید به پول فکر کنه
آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن❌ کالیگولا شده یه هیولا ❄️Anyone who hurts the monster will have to pay a price ❄️مراقب خودت باشه تو تنها تکه باقی مانده از منی 🪽 این نیز بگذرد غصه نخور✨ خدا رو از یاد نبر✨