2777
2789
عنوان

نظرم درباره روانشناسا خراب شد واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 33 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شاید یه مدت بتونن کار کنن ولی مراجع متوجه میشه و‌دیگه پیششون نمیره من خودم چندتا تراپیست عوض کردم تا بالاخره یکیو پیدا کردم که وجدان کاری داره و‌از وقتی میرم پیشش کلی حالم بهتر شده 

قشر درمانگر ،همه همینن 

والا شما پزشکش رو نگاه کن...اغلب از کارش می‌زنه

روان و تن آدم ها ارزشی براشون نداره

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

والا من سالهاس به این نتیجه رسیدم 

البته همه روانشناسا نه ها 

ولی تعداد زیادیشون 

من برا بچه هام خیلییی رفتم مشاور 

هیچچچ نتیجه به درد بخوری نگرفتم فقط پولام هدر رفت 

دلیلش هم همون معضل همه گیر برای همه رشته هاست 

دانشگاه های ما بی سواد می فرستن تو اجتماع 

دو تا چیز تو کتاب خوندن اونام تازه نه علم روز منابع و کتابای قدیمی 

میگی این مشکل و دارم چرت و پرت تحویلت میده نمیگه اصلا این روش منسوخ شده نمی دونم شرایط طرف رو باید در نظر گرفت 

داریم در مورد انسان با پیچیدگی ها و شرایط فراوان صحبت می کنیم نمیشه به هر کی رسیدی گفت مثلا بچم کتک می زنه راهکار محرومش یا همین اراجیف 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

من خودمم روانشناسی خوندم ولی روانشناس اسمش روشه با روان و روح آدما سرو کار داره و آروم میکنه مریضشو ولی اگه یه مریض مشکلی حادی مثل اسکیزوفرنی وبی اشتهایی عصبی باشه روانپزشک جوابگوعه 

دخترم قراره بیاد و بشه فرشته خونمون😍😍

چند سال پیش یکی از دوستام میرفت پیش روانپزشک مادرش بهم یواشکی گفت دخترم از وقتی باهات دوست شده دیگه قرص نمیخوره حالش خوبه 

واقعا زن ها فقط با شنیدن مداوا میشن فقط یه آدم امن واسه شنیدن درداشون بدون سانسور و ترس حالشونو خوب می‌کنه 

من هم یک آشنای مشاوری داشتم

دوستمو فرستادم پیشش مشاور پیش از ازدواج

جلوی خود عروس دوماد نه گفته اره نه گفته نه

بعد به من گفت پسره به درد نمیخوره 😐 گفتم خب چرا به همون دوستم نگفتییی که ازدواج نکنه

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من هم یک آشنای مشاوری داشتمدوستمو فرستادم پیشش مشاور پیش از ازدواججلوی خود عروس دوماد نه گفته اره نه ...

شما مسیحی هستید ؟

Tunnel Vision                                                                  

شما مسیحی هستید ؟

بله

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

از کدوم شاخه؟

کاتولیک عزیزم