2777
2789
عنوان

به نظرمن ازدواج قسمت نیست

260 بازدید | 28 پست

همین و اصلا قانع نمیشم چرا همشهری ها بیشتر باهم ازدواج میکنن چرا آدما با یکی مثل خودشون ازدواج میکنن چرا دخترای خوشگل خواستگارای بهتری دارن چرا مردایی که شغل بهتری دارند بهتر بهشون زن میدن و هزار تا دلیل چرا قسمت من مثلا بازیگری که کراش دارم روش نیست

به خدا ازدواج قسمت نیست خودتونو گول نزنید

نظرمنم همینه

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بر اساس راهایی ک تو زندگیت انتخاب میکنی  فرد خاصی قسمتت میشه.

دختر بخور بخواب ولگرد رفیق باز  میتونست درس بخونه دکتر بشه.

مدل ولگردش با کی ازدواج میکنه ؟ دکترش با کی؟

این فقط ی چشمش بود ک گفتم

بعدشم قسمت ی دونه نیست.... میتونی انتخاب کنی.

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

خب چرا هایی که مطرح کردی ربطی به قسمت ازدواج نداره ها 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

پس چیه؟

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

ازدواج شاید قسمت نباشه و بستگی به موقعیت داشته باشه

اما خوشبختی و بدبختی قسمت آدماست و در هر شکل و قیافه ای و موقعیتی هم میشه خوشبخت بود هم بدبخت

ناشناسم👇  https://harfeto.timefriend.net/17360025342866