2777
2789
عنوان

به نظرمن ازدواج قسمت نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 28 پست
ازدواج انتخابه نه قسمت

آفرین صد در صد چه پسری که تورو انتخاب میکنه میاد خواستگاری و چه دختری میگه آره و انتخابش می‌کنه این یه انتخابه که باید دوسویه باشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ازدواج تا حدی قسمته و تا حدی انتخاب

نمیشه بگی صد در صد قسمت و نه صد در صد انتخاب

چون بعضی وقتها بعضی آدمها که کلی سطحشون بالاست از نبود خواستگار میرن زن یکی میشن که هزار درجه از خودش پایین تره

بعضی ها هم با اینکه هیچ ویژگی مثبتی ندارن یهو یه خواستگار هزار درجه سطح بالاتر نصیبشون میشه که اصلا آدم میمونه یهو از کجا پیدا شد

من به مرگم راضیم اما نمی آید اجل/ بخت بد بین کز اجل هم ناز می باید کشید

من جنوبی ام و پدرم اصلا با غریبه موافق نبود حتی برا خواهری بزرگمم غریبه میومد میگفت فقط هم شهری یا نهایتا نزدیک شهر مون باشن .‌ولی یهویی من با یه مرد تهرانی اونم با اشنایی خیلییییییی یهویی تر و سریع و بدون مخالفت خانواده ازدواج کردم. الان خدا روشکر ۱۱ سال میگذره . اگه این قسمت نیست اسمش چیه

خدايا آن ده ,كه آن به

من میگم قسمت خیلی تاثیر داره اصلا دیدم چنان زبون آدم بسته میشه موقعی که قسمتت میاد .حالا بزرگتر بشی ...

با احترام قبول ندارم این حرفای بی منطق رو مثلا من از یکی خوشم نمیاد 

من میگم قسمت خیلی تاثیر داره اصلا دیدم چنان زبون آدم بسته میشه موقعی که قسمتت میاد .حالا بزرگتر بشی ...

با احترام قبول ندارم مثلا من از یکی خوشم نمیاد میگم نه خب مگه جادو و جنبله که بگم آره 

من جنوبی ام و پدرم اصلا با غریبه موافق نبود حتی برا خواهری بزرگمم غریبه میومد میگفت فقط هم شهری یا ن ...

این یه احتماله احتمال هر چیزی وجود داره بازم قسمت نیست