2777
2789
عنوان

حتما باید استخدام شم تا ازدواج کنم

420 بازدید | 22 پست

داشتم فکر میکردم به این که لیسانسم بگیرم 26سالمه بعد اون آیا استخدامی بیاد نیاد رشته منو بخوان نخوان 

قبول شم آیا میشه درخوش بینانه ترین حالت30سالم 

کاش منم یا خوشگل قدبلند بودم 

یا دانشجوی فرهنگیان 

با این شرایط ازدواجی پرکار نیست 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب عزیزم دانشجوی فرهنگیان بودی خوب بود طرف برا پولت میومد؟

زیبایی آنچنانی داشتی خوب بود برا ظاهر میومد ؟

زیبایی نسبیه عزیزم قانون ندارع ک بگی نیستی نگران نباش دیر بشه ولی خوب بشه بهتره تا زود بشه ولی بد

دانشجوی پزشکی 🩺

ولی بخون امسال خیلیا با مدرک خاک خوردشون بعد سالها آموزگار شدن 

خدارو چه دیدی 

رشته من رو آموزگاری نمی‌خواست پرورشی هم فقط دو نفر تو منطقه ما میخواست 

ارشد می‌خوام زبان بخونم زبان خوبه 

تو معلمی هم شوهر نیست 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤دوری از تو برایم جهنمی ساخت که دیگر نای بلند شدن ندارم.
اگه از رشته ات راضی نیستی و قراره بندازتت به اما و اگر ، انصراف بده برو سراغ به رشته اینده دار و تلا ...

با حرفت کاملا مخالفم ازدواج نه این که صرفا دست من باشه

ولی بستگی داره به همه چی مثل شغل زیبایی رفتار زرنگی و غیره

بعضیا واقعا شرط ازدواجشون همینه. دیدم که میگن حالا طرف پسرشم هیچکاره ای نیت اما شرط گذاشته فقط فرهنگ ...

اون دنبال چهارده پونزده تومن حقوق.معلمیه. البته وضع اقتصادی خرابه. ولی خپب قرتره زن بگیره نه نیروی.کار. من نمیپسندم این نوع ازدواج رو