2777
2789
عنوان

حتما باید استخدام شم تا ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 22 پست
اون دنبال چهارده پونزده تومن حقوق.معلمیه. البته وضع اقتصادی خرابه. ولی خپب قرتره زن بگیره نه نیروی.ک ...

منم نمی پسندم تایید نکردم ولی الان بعضیا فقط بین دانشجو فرهنگیان دنبال زن می گردند 

البته خب خانومی که شاغل باشه خواستگارای بهتری هم براش میاد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم اگه شاغل بودم احتمالا ازدواج میکردمچیزی نمونده ۳۶بشم تو خونه بابام نشستم کسی منو نمیبینهیه زمانی ...

ای وای چرا تا الان تنها موندی؟ کسی بهت معرفی نمیشه دیگه؟ از فضای مجازی آشنا شو 

ورزش کن استایلت رو قشنگ کن ارتباطات رو زیاد کن 

منم اگه شاغل بودم احتمالا ازدواج میکردمچیزی نمونده ۳۶بشم تو خونه بابام نشستم کسی منو نمیبینهیه زمانی ...

عزیزم من دختر میشناسم ۳۲ سالشه هم معلمه هم استاد دانشگاه دکترا داره و خوشگلم هست اما دربه در دنبال شوهره. 

ربطی به شاغل بودن نداره ازدواج قسمته و خب یه کم هم باید رو شرایطت کار کنی ارتباطاتت روابط عمومیت ظاهرت. گاهی یه آرایشگر عوض کنی یا چند کیلو وزن کم کنی تاثیر زیادی تو ظاهرت داره یا جاهایی مث مسجد روضه اگه اهلشی، کلاس های هنری و ورزشی چند نفر ببینن و معرفیت کنن به کسی که شرایطش بخونه

ای وای چرا تا الان تنها موندی؟ کسی بهت معرفی نمیشه دیگه؟ از فضای مجازی آشنا شو ورزش کن استایلت رو قش ...

مجازی؟ نه‌بابا دهه شصتیا دم به تله نمیدن🤭 رابطه خاک بر سری میخوان

خواستگار میومد جور نمیشد

ولی خیلی وقته خبری نیست

دوست داشتم شاغل بودم چون اینجوری منم تو جامعه بودم توی دید بودم. چهرم خوبه قطعا بیشتر به چشم میومدم

متاسفانه شاغلم نشدم هر چی تلاش کردم نشد

همه‌چی به روم بسته

عزیزم من دختر میشناسم ۳۲ سالشه هم معلمه هم استاد دانشگاه دکترا داره و خوشگلم هست اما دربه در دنبال ش ...

عزیزم چهرم خوبه

اتفاقا گاهی هم مسجد یا مراسم زنونه میرم

پیش هم اومده بود ولی همیشه نصفه و نیمه رها میشد

یا از من کوچکتر بودن