2777
2789
عنوان

کسیو دیدید عاق والدین شده باشه❓️

227 بازدید | 21 پست

رفتارش با پدر مادرش چجوری بود و زندگیش چجوری شد؟؟؟

هیچوقت کسیو قضاوت نکنید،سرنوشت اونقدر دنبالتون‌ میکنه تا تو یه کوچه ی بن بست شما رو تو اون شرایط قرار بده...!

اینطوری باید عاق فرزندین هم داشته باشید نمی‌گم بی ادبی کنیم ولی خیلی اوقات پدر و مادرها سر بزرگتر بودنشون خیلی زور میگن من خودم به شخصه خیلی خودم و کنترل میکنم ناراحتشون نکنم ولی بعضی وقتا اونا آدم و ناراحت میکنند چرا یه طرفم اس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عموی بزرگم از نوجوانی میگفتن ک سرکش بوده البته با پدرومادرش 

اصلا احترام نمیزاشت بخاطر زنش پدرومادرش رو کتک میزد بخاطر زنش با برادرا دعوا داشت و کتکشون میزد 

صاحب ۴تا پسر شد و ی دختر سر پیری توسن ۶۰ ۷۰ سالگی زنش ازش جدا شد و حقوق پدرشو میگیره الان ن دخترش ن پسراش پدرشونو نمیخوان  و الان دربه در شده هر روز ی جا 

بعضی وقتا ک برادرا راش نمیدن میره تو پارکینگ ماشین سنگینا میخوابه چون خودشم ی روزی راننده ماشین سنگین بود 

ولی کلا زنش بهش وفا نکرد تا زمانی ک پول و زور  داشت  میخواستش ولی وقتی دید دیگه نمیتونه کار کنه انداختش دور

رنش هم طوری بچه ها رو تربیت کرده بود فقط به حرف مادره باشن

سلام اسمم زینب هستش میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنی؟؟؟

ولی فکر نمیکنم کسی با عاق والدین چیزیش بشه من که بی اعتقاد شدم اصلا آدمای بدجنس خوشبخت ترن و هیچ کس ...

من زندگیم نابوده حس میکنم عاق والدین شدم ولی همش تقصیر مادرمه که از بچگی اذیتم کرد و ذره ای محبت نکرد و بین من و خواهرام فرق میزاشت و پدرمم آزار میداد

هیچوقت کسیو قضاوت نکنید،سرنوشت اونقدر دنبالتون‌ میکنه تا تو یه کوچه ی بن بست شما رو تو اون شرایط قرار بده...!

عموی بزرگم از نوجوانی میگفتن ک سرکش بوده البته با پدرومادرش اصلا احترام نمیزاشت بخاطر زنش پدرومادرش ...

😢☹️

اینطوری باید عاق فرزندین هم داشته باشید نمی‌گم بی ادبی کنیم ولی خیلی اوقات پدر و مادرها سر بزرگتر بو ...

عاق فرزندهم داریم

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

اگ زنده هستن ازشون حلالیت بطلبین

هرچقدر هم ک بد باشن بازم شما وظیفه خودتون رو انجام بدین

ماجرای دعای مشلول رو در اینترنت بخونین، جوانی ک عاق پدر شده بود، و برای ارامش زندگیتونم میتونین این دعا رو بخونین

منم احساس میکنم عاق والدین شدم

مادرم تا زنده بود خیلی فحش بهم میداد و همیشه میگفت نفرینت میکنم در حالی که خدا میدونه من اذیتش نمیکردم

الانم زندگیم نابود شده

من به مرگم راضیم اما نمی آید اجل/ بخت بد بین کز اجل هم ناز می باید کشید
من اذیت مامانم میکردم در حد لجبازی بودحالا فکرکنم عاقش شدم چون سیاه بخت شدم

☹️پس تو هم به فکر جبران باش😔

عموی بزرگم از نوجوانی میگفتن ک سرکش بوده البته با پدرومادرش اصلا احترام نمیزاشت بخاطر زنش پدرومادرش ...

زن عموت قطعادعانویس خوبی داشته

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
اگ زنده هستن ازشون حلالیت بطلبینهرچقدر هم ک بد باشن بازم شما وظیفه خودتون رو انجام بدینماجرای دعای م ...

باشه ممنون

منم احساس میکنم عاق والدین شدممادرم تا زنده بود خیلی فحش بهم میداد و همیشه میگفت نفرینت میکنم در حال ...

نفرین ناحق که نمیگیره