2777
2789
عنوان

چطوری اراده میکنید رژیم میگیزیددد

112 بازدید | 17 پست

من خدایی هرچقد سعی میکنم فقط شیرینی حذف کنم نمیتونم ب شدت شکلات اینا مبخورم...

از طرفی میگرنم دادم سختم میشه

ولی از چاقی دگ متنفرم اونقدم چاق نبسم ولی دلمومیخاد  لاغر شم ولی هی رژیمو ول میکنم😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آهسته و پیوسته این چاقی یک شبه نشده که یک شبه بره و اینکه خودتو محروم نکن بیشتر عطش میگیری که بخوری مقدار مصرف شیرینی مثلا ۳ تا شکلات در روز بکن دوتا ده روز بعد بکن یکی هرروز دو قاشق کمتر بخور از روزی نیم ساعت ورزش شروع کن کم کم بدنت عادت کنه به تغییر بعد هم به فکر سبک زندگی درست باش تا رژیم سخت و فوری برای خودت هدف بذار این ماه ۲ کیلو کم کنم وقتی ببینی نتیجه میگیری انگیزه بیشتر میشه و رژیمتو نگه میداری 

حذف قند مگه راحته؟ قند مصنوعی مثل مواد مخدر عمل میکنه و شدیدا اعتیاد آوره! من اوایل افسردگی گرفته بودم و گریه میکردم! شبا خواب شیرینی خوردن میدیدم انقدر که تحت فشار بودم! باید کم کم و با کمک شیرینی جات طبیعی حذفش کنی! لاغریه خوبی داره،عضله سوزی نداره و چربی سوزی داره،برای همینم بیشتر از وزن سایز کم میکنی،چون چربی حجمش بیشتر از وزنشه!

رژیمای عجیب غریب هم نگیر

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

آهسته و پیوسته این چاقی یک شبه نشده که یک شبه بره و اینکه خودتو محروم نکن بیشتر عطش میگیری که بخوری ...

ببین ۱۰ تارو کم کردما ولی اصلا چون این چند ساله هی رژیم گرفتن ول کردم ب شدت نا امید شدم تازه میخوان عروسم بشم انشالله امسال ولی حتی اونم دگ انگیزه نمیشه از بس ول کردم رژیمو کلا خسته شده روحم میدونی چی میگم

حذف قند مگه راحته؟ قند مصنوعی مثل مواد مخدر عمل میکنه و شدیدا اعتیاد آوره! من اوایل افسردگی گرفته بو ...

من اصن از افسررگی و داروهاش چاق شدم برا همین زورم میگییره ب شدت و واقعا اعتیاد اوره واقعااااا بات موافثم هرچی میخوری بدترهههههه

من اصن از افسررگی و داروهاش چاق شدم برا همین زورم میگییره ب شدت و واقعا اعتیاد اوره واقعااااا بات مو ...

ولی یه چیزی بگم؟ اگر بذاری کنار،بعدا میبینی از طعم شکر متنفری

مثلا پریشب برای شوهرم از قنادی محبوبم شیرینی تر خریدم،وقتی یکم ناخنک زدم دیدم از شیرینی هاش خوشم نیومد،فکر کردم کیفیتش اومده پایین،ولی شوهرم میگفت نه مثل قبل عالیه! معلوم شد که قند مصنوعی برام دیگه جذابیتی نداره

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم