2777
2789
عنوان

کسیو دیدید عاق والدین شده باشه❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 21 پست
☹️پس تو هم به فکر جبران باش😔

مامانم فوت شده ولی خب وقتی فوت شده بود هفتمش بود گفتم مامان منو بخسدی سر سفره حضرت زهرا بود که پاشده بود همشون سیاه پوش بودگفت بخشییدم ولی روزگارم بدتر از روزقبله

مامانم فوت شده ولی خب وقتی فوت شده بود هفتمش بود گفتم مامان منو بخسدی سر سفره حضرت زهرا بود که پاشده ...

تو اینترنت خوندم که حتی بعد از فوت والدین هم میتونی جبران کنی،یعنی با نماز و دعا خوندن براشون و خیرات دادن میتونی از عاقشون خارج شی

هیچوقت کسیو قضاوت نکنید،سرنوشت اونقدر دنبالتون‌ میکنه تا تو یه کوچه ی بن بست شما رو تو اون شرایط قرار بده...!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینطوری باید عاق فرزندین هم داشته باشید نمی‌گم بی ادبی کنیم ولی خیلی اوقات پدر و مادرها سر بزرگتر بو ...

یه طرفه نیست عاق فرزند هم داریم ولی خیلی نادره چون پدر و مادر کم مهر کمتر پیدا میشه اما فرزند کم مهر تا بخوای فراوونه

تو اینترنت خوندم که حتی بعد از فوت والدین هم میتونی جبران کنی،یعنی با نماز و دعا خوندن براشون و خیرا ...

انشالله نمیدونم بخدا از بابامم زیاد بدم میاد دلم هیچ جوره راضی نمیشه ببخشمش حرفاش وکاراش زندگیمو به لجن کشیده خیلی تفرینش میکنم اصلا انگار نه انگار خیلی ظلم کرده به هممون فکرمیکنم به خاطر اینه

انشالله نمیدونم بخدا از بابامم زیاد بدم میاد دلم هیچ جوره راضی نمیشه ببخشمش حرفاش وکاراش زندگیمو به ...

منم مادرمو هیچ جوره نمیبخشم اگه از این به بعد خوبی ای هم در حقش بکنم فقط بخاطر دنیا و آخرت خودمه.

هیچوقت کسیو قضاوت نکنید،سرنوشت اونقدر دنبالتون‌ میکنه تا تو یه کوچه ی بن بست شما رو تو اون شرایط قرار بده...!

زن عموت قطعادعانویس خوبی داشته

همه رو بخاطرش کتک میزد ولی ب زنش ک می رسید حتی صداشو پایین می اورد 

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

منم مادرمو هیچ جوره نمیبخشم اگه از این به بعد خوبی ای هم در حقش بکنم فقط بخاطر دنیا و آخرت خودمه.

مادر من مظلوم بود ومن اذیتش میکردم  ولی همه جا میگفت بهترین دوستم دخترمه واقعا باهم درد دل میکردم اذیت کردن من دراین حدبود که کنکور قبول نشدم خیلی غر میزدم 

ولی بابام وای اگه بدونی زندگیم به خاطر او از بین رفته خاکدبرسرش نمازش قضا نمیشه