2777
2789
عنوان

دلم میخواد شوهرمو بغل کنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3870 بازدید | 118 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تعریف کن و خوب اومدی😂😂😂

🤌🏻😁😁

سه ماه تا عقدم مونده یعنی میشه روزی برسه که بیام و بگم به خوبی و خوشی گذشت؟ 😍تموووم شد خدایا شکرت 1402/4/26 ساعت 4.20 یعنی روزی میرسه که بیام و بگم منو همسرم عاشقانه ترین و خدایی ترین زندگی رو واسه هم ساختیم؟ 🌱 دو سال و نیم از دانشگاهم مونده یعنی روزی میرسه که بگم دانشگاهمو با علم کافی برای کار کردن تموم کردم؟💉👩‍🔬ینی روزی میرسه خودم به درامد رسیده باشم و بشم یه دختر مستقل از لحاظ مالی؟ 🤑
عع منم ازین ببعد اینکارو کنم

اره بابا بزنید به بیخیالی اونا ادم نمیشن حداقل خودمون عذاب نکشیم

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

اسی چی شدی دیروز 

سه ماه تا عقدم مونده یعنی میشه روزی برسه که بیام و بگم به خوبی و خوشی گذشت؟ 😍تموووم شد خدایا شکرت 1402/4/26 ساعت 4.20 یعنی روزی میرسه که بیام و بگم منو همسرم عاشقانه ترین و خدایی ترین زندگی رو واسه هم ساختیم؟ 🌱 دو سال و نیم از دانشگاهم مونده یعنی روزی میرسه که بگم دانشگاهمو با علم کافی برای کار کردن تموم کردم؟💉👩‍🔬ینی روزی میرسه خودم به درامد رسیده باشم و بشم یه دختر مستقل از لحاظ مالی؟ 🤑
اسی چی شدی دیروز

بغلش کردم، اتفاقی نیفتاد. اون اصلا بغلم نکرد. اما امروز آشتی کردیم تقریبا. اما من دلم باهاش صاف نیس هنوز😔همش نگرانم سرکار که میره، با خانوما صمیمیه یا نه😔

بغلش کردم، اتفاقی نیفتاد. اون اصلا بغلم نکرد. اما امروز آشتی کردیم تقریبا. اما من دلم باهاش صاف نیس ...

عزیزممم اشکال نداره مهم اینه اون لحظه تو دلت بغل می‌خواسته و بغلش کردی 

بحثتون راجب چی بوده مگه ؟در رابطه با خانوم بوده که الان نگرانی عزیزم؟

عزیزممم اشکال نداره مهم اینه اون لحظه تو دلت بغل می‌خواسته و بغلش کردی بحثتون راجب چی بوده مگه ؟در ر ...

اره😭 درمورد محل کارش نگرانم . یه چیزایی دیدم و شنیدم از محل کارش. ازش که سوال میکنم، قاطی میکنه

اره😭 درمورد محل کارش نگرانم . یه چیزایی دیدم و شنیدم از محل کارش. ازش که سوال میکنم، قاطی میکنه

بنظرم کاری از دستت برنمیاد در مورد محل کارش 

سعی کن بیشتر جذبش کنی سمت خودت نه اینکه اویزونش باشیا ولی خب سیاست زنونه یادبگیر 

تاپیک @بانوارتمیس و @دختر_گرانبها رو بخون حتما عزیزم کلی کمکت میکنه

بنظرم کاری از دستت برنمیاد در مورد محل کارش سعی کن بیشتر جذبش کنی سمت خودت نه اینکه اویزونش باشیا ول ...

مرسی عزیزم🩷والا دیگه سعی میکنم بیشتر به تنهاییم عادت کنم😔کارایی که دوس دارم انجام میدم اما عشق رو تجربه نکردم من توی این زندگی. شاید سرنوشت منم همینه

بغلش کردم، اتفاقی نیفتاد. اون اصلا بغلم نکرد. اما امروز آشتی کردیم تقریبا. اما من دلم باهاش صاف نیس ...

چه دعواهاتونو گنده میکنید دعوای زنوشوهر دودیقس قهرشون ی دیقه

یعنی چی چندروز باشوهراتون قهرمیکنید

مرسی عزیزم🩷والا دیگه سعی میکنم بیشتر به تنهاییم عادت کنم😔کارایی که دوس دارم انجام میدم اما عشق رو ...

اره دقیقا همین کارو کن عزیزم 

رو خودت کار کن عاشق خودت باش و اعتماد بنفستو ببر بالا قوی باش سعی کن خودت درآمد داشته باشی و مستقل باشی با عشق تو خونه کار کن همیشه مرتب نگهش دار لباسهای تمیز و مرتب و خوشگل بپوش به خودت برس تو خونه عطر بزن آرایش ملیح داشته باش خودت رو مشغول کن ولی رفتارت با شوهرت هم خوب باشه و تحویلش بگیر