خانوما چند روزه با شوهرم قهریم. اکثر مواقع من میرفتم برای آشتی. شوهرم زیاد نمیاد برای آشتی و منتظره من برم جلو. اینبار هردومون مقصر بودیم اما گویا اون بازم قبول نداره که خودشم اشتباه کرده. دلم میخواد بغلش کنم. چیکار کنم؟😭
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
سه ماه تا عقدم مونده یعنی میشه روزی برسه که بیام و بگم به خوبی و خوشی گذشت؟ 😍تموووم شد خدایا شکرت 1402/4/26 ساعت 4.20 یعنی روزی میرسه که بیام و بگم منو همسرم عاشقانه ترین و خدایی ترین زندگی رو واسه هم ساختیم؟ 🌱 دو سال و نیم از دانشگاهم مونده یعنی روزی میرسه که بگم دانشگاهمو با علم کافی برای کار کردن تموم کردم؟💉👩🔬ینی روزی میرسه خودم به درامد رسیده باشم و بشم یه دختر مستقل از لحاظ مالی؟ 🤑
سه ماه تا عقدم مونده یعنی میشه روزی برسه که بیام و بگم به خوبی و خوشی گذشت؟ 😍تموووم شد خدایا شکرت 1402/4/26 ساعت 4.20 یعنی روزی میرسه که بیام و بگم منو همسرم عاشقانه ترین و خدایی ترین زندگی رو واسه هم ساختیم؟ 🌱 دو سال و نیم از دانشگاهم مونده یعنی روزی میرسه که بگم دانشگاهمو با علم کافی برای کار کردن تموم کردم؟💉👩🔬ینی روزی میرسه خودم به درامد رسیده باشم و بشم یه دختر مستقل از لحاظ مالی؟ 🤑
بغلش کردم، اتفاقی نیفتاد. اون اصلا بغلم نکرد. اما امروز آشتی کردیم تقریبا. اما من دلم باهاش صاف نیس هنوز😔همش نگرانم سرکار که میره، با خانوما صمیمیه یا نه😔
بغلش کردم، اتفاقی نیفتاد. اون اصلا بغلم نکرد. اما امروز آشتی کردیم تقریبا. اما من دلم باهاش صاف نیس ...
عزیزممم اشکال نداره مهم اینه اون لحظه تو دلت بغل میخواسته و بغلش کردی
بحثتون راجب چی بوده مگه ؟در رابطه با خانوم بوده که الان نگرانی عزیزم؟
اره😭 درمورد محل کارش نگرانم . یه چیزایی دیدم و شنیدم از محل کارش. ازش که سوال میکنم، قاطی میکنه
بنظرم کاری از دستت برنمیاد در مورد محل کارش
سعی کن بیشتر جذبش کنی سمت خودت نه اینکه اویزونش باشیا ولی خب سیاست زنونه یادبگیر
تاپیک @بانوارتمیس و @دختر_گرانبها رو بخون حتما عزیزم کلی کمکت میکنه
مرسی عزیزم🩷والا دیگه سعی میکنم بیشتر به تنهاییم عادت کنم😔کارایی که دوس دارم انجام میدم اما عشق رو ...
اره دقیقا همین کارو کن عزیزم
رو خودت کار کن عاشق خودت باش و اعتماد بنفستو ببر بالا قوی باش سعی کن خودت درآمد داشته باشی و مستقل باشی با عشق تو خونه کار کن همیشه مرتب نگهش دار لباسهای تمیز و مرتب و خوشگل بپوش به خودت برس تو خونه عطر بزن آرایش ملیح داشته باش خودت رو مشغول کن ولی رفتارت با شوهرت هم خوب باشه و تحویلش بگیر