2777
2789

فقط کتابای توطئه میخونم مثل ایلومناتی تمدن های نابود شده تارتارین فراماسونری اینجور چیزا خیلی جذابه امتحان میکنم بخونی اما اگه واردش شدی نمیتونی بیرون بیای 

آتشکده بتکده قبله منه در خانه کاشانه من نور خدایی گرمی بده بر جان منه شور شب افروز تا شعله کشد از دل من آتش پور سوز میخوام زنده بمونم میخوام با تو بمونم 🌸

تو ژانر معمایی فقط کتاب بیمار خاموش خوندم جالب بود

شنیدم کتابای اگاستا کریستی عالین ولی نخوندم

روزی ما دوباره کبوترهایمان را🕊️پیدا خواهیم کرد🌝و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت🦋و من آن روز را انتظار می‌کشم🌱حتی روزی که دیگر نباشم...   برای زندگی کردن در میان آدمیان، باید برای همه، با هر خصوصیتی که دارند، هرقدر هم نابهنجار باشد، حق وجود قائل باشیم و فقط می‌توانیم بکوشیم که از خصوصیاتشان برحسب نوع و کیفیتی که دارند استفاده کنیم. اما نه می‌توانیم امیدی به تغییرشان ببندیم، نه چنان که هستند محکومشان کنیم. این درست مصداقِ این ضرب المثل است که: زندگی کن و بگذار زندگی کنند                          🚌  ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فقط کتابای توطئه میخونم مثل ایلومناتی تمدن های نابود شده تارتارین فراماسونری اینجور چیزا خیلی جذابه ...

مرسی از پیشنهادت حتما تست میکنم 😅

فقط بیرون نیومدم به پلیس خبر بدید😁

تو ژانر معمایی فقط کتاب بیمار خاموش خوندم جالب بودشنیدم کتابای اگاستا کریستی عالین ولی نخوندم

اره اگاتا رو شنیدم ولی خب فیلماشو چون دیدم هنوز اونقدر تهییج نشدم برم سمت کتاباش ولی از پیشنهاد بیمار خاموش ممنونم 

حوصله رمان ندارم دیگه🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲فقط رمان‌های شادی دنبال میکنم که زمانی که نوجوون بودم تو ۹۸ ایا م ...

اگر یکی از رمان های مک فادن رو بخونی متوجه نمیشی چطوری تمام اثارش رو خوندی 

بخش دی رو بخون ببین رمان چیه البته اگر نمیترسی🤪

اگر یکی از رمان های مک فادن رو بخونی متوجه نمیشی چطوری تمام اثارش رو خوندی بخش دی رو بخون ببین رمان ...

حال ندارم 😅😅😅

ولی اینو بدون ی زمانی اونقدر فرهیخته بودم که هفت‌ای ی رمان از کتابخونه میگرفتم و ماهی ی دونه میخریدم🥲🥲

هعییییی...

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
حال ندارم 😅😅😅ولی اینو بدون ی زمانی اونقدر فرهیخته بودم که هفت‌ای ی رمان از کتابخونه میگرفتم و ماه ...

منم دقیقا مث خودتم و توی شاید سه هفته اخیر اینهمه پیشرفت داشتم 😅

اونم بخاطر مدل کتابای مک فادن 

میکشه میبردت

فقط کافیه صفحه اولشو بخونی قول میدم دیگه نمیذاریش زمین

البته من با دو تابچه کوچیک و با یه روحیه خسته و سخت گیر  وقتی به این سطح از کتابخونی برسم  مطمئنا شما زودتر نتیجه میگیری 😅

ولی خب اصرارم نمیکنم چون جای شما نیستم واقعا