2777
2789
عنوان

یه اخلاقی های دارم که خودم هم وحشت میکنم🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 67 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم همینم طاقت زور و حرف ناخوش ندارم

یکی هولم داد و فحش داد خداروشکر دوربین قشنگ‌روبرمون بود گرفتش تقصیرم انداختن گردن اون...اینقد زدمش اینقد زدمش که ...اخرشم اومد دست داد پسش زدم با مدیرم دعوا کردم.

همه هم تو سایت حقو دادن به من.البته تاپیکو قفل کردم نظرسنجی چون ووستام تو سایت بودن میخواستم پاکش کنم.

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯

ببخشید ولی از نظر همکلاسی هات الان نفرت انگیزی طبق تجربه ام با یکی مثه تو میگم که حالا در حد تو نبود اون:/ صرفا بی جنبه بود و هرچی میشد گارد میگرف الکی بیخود:/

ولی کلا واژه ای جز نفرت انگیز براش نداشتم هیچوقت

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

هرکی هرکاری دلش میخواد می‌کنه میگه وای من عادت دارم اخلاقمهاون اخلاق که مال من نیست مال خودته درستش ...

اینجوره باشه هرزه هام باید بگن ما اخلاقمونه هرزه ایم شما باید کنار بیاید😐😂

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

من جات بودم روم نمیشد تعریف کنم !

این رفتارت برای پسر ها هم زشته چ برسه دختر

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

به یکی مثل خودم پیدا کردم چطوری رفیق🤣

فدات بشم داداشم 😂🫀

عشق داداش امشب کجا بساط کنیم برای دعوا

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

از بچگی اینطور بودم 😣

چیز قشنگی نیست ببخشیدا ولی ما میگیم سلیطه وحشی 

یه دختر باید آروم باشه این اخلاق ها برای بچهای دوره ی راهنماییه همونا که لاک مشکیو چتری و ماسک میزنن و شلوار زنجیر دارو کفش تیغ تیغی ددی آرتای مغرور میشن چشمازو سیااااه میکنن وحشتناک میشن🤣

سعی کن درست کنی خودتو

که بقیه ازت زده نشن 

مطمئن باش با این رفتارایی که داری اطرافیانت از روی ترس دور و برتن و چهار روز دیگه ولت میکنن میرن

یه خواهر داررم با کل دنیا عوضش نمی کنم 🥰😅دوست عزیز با احترام درخواست دوستی قبول نمی کنم🌹