2777
2789
عنوان

پریودی+ عکس تاریخ های من ):

959 بازدید | 80 پست

این تاریخ های پریودی های من از پارسال تا امساله میدونم اصلا نرمال نیست دکتر رفتم کیست ندارم ! تنبلی تخمدان داشتم پارسال .. قرص خوردم درمان شد ولی این هنوز این شکلیه بنظرتون دلیلش چی میتونه باشه ۱۸ سالمه مجردم هستم ):

مگه خیلی خطرناکه یکی باشه یا نه

کاربری قبلی همون خوشگله 😂😂 این هشتمین کاربری بنده هست !به شدت وابسته به این سایتم😪به شدت خودمو میدوستم 😂😁ان مع العسر یسرا❤بین شب بوها نرو سوتفاهم میشود/عطر آغوش تو اول، یاس دوم میشود/در میان دست هایت رازقی ها را نگیر/عطر این گل بین انگشتان تو گم میشود/سیب لبهای تو در بین بهشت صورتت/در فریب عشق دارد مثل گندم میشود/در شکفتن خوب میدانم ک در یک باغ هم/عاقبت لبخند زیبای تو چندم میشود!/خنده ات در بین این گل بوته های رز عزیز/موجب دشواری تشخیص مردم میشود/لاله های واژگون را توی دستت دیدم و/در سر من جامهای می، تجسم میشود/بین آغوشت هزاران سال باید خواب رفت/ شانه هایت رفته رفته مثل یک خم میشود. #بی_مخاطب.این آدم ویران شده از دور قشنگ است :)            مامانی مگر با خود نگفتی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه :)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سیکل پریودت ماه ب ماه تغیر میکنه این عادی نیس

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
نمیدونم ولی از هر کسی میپرسم دقیقا سر یه تایم مشخصی پریود میشه برای همین استرس گرفتم 🥲

مهم اینه سیکل پریودت هر ماه یکی باشه

مثلا ۳۰ روز هر ماه ۳۰ روز 

یا هر ماه ۲۵ روز

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
اره میدونم ولی هر کاری فک کنی کردم هر چند ماه یبارم آزمایش چکاپ میدم مشکلی ندارم نمیدونم این چرا این ...

تو مرداد سه بار پریود شدی ؟

یه ماه هم کلا تو دی نشدی؟

نرمال نیست برو دکتر اسی بعدا برا بچه دار شدن اذیت نشی

الان هزینه کن تا بعدا سخته کلی میلیونی باید پول عمل بدی

بلند بگووو اللهم عجل لولیک الفرج و قلب امام زمان و شاد کن❤️‍🩹😍 عاشق امام حسین ام ؛ فداش بشم😍🫀  1403/1/۲   اگه شد چی؟؟
تو مرداد سه بار پریود شدی ؟ یه ماه هم کلا تو دی نشدی؟ نرمال نیست برو دکتر اسی بعدا برا بچه دار شدن ...

هر دکتری بگی رفتم بخدا

دکتر متخصص غدد برای مشکل هورمونی

دکتر مامایی 

دکتر سنتی

کلی سونوگرافی

کلی آزمایش خون

و....

اصلا هیچ فایده ای نداره نمیدونم چیکار کنم خودمم میترسم برای بعدا نتونم بچه دار شم یا به مشکل بخورم😭😭😭

هر دکتری بگی رفتم بخدا دکتر متخصص غدد برای مشکل هورمونی دکتر مامایی  دکتر سنتی کلی سونوگراف ...

نگران نباش برو طب سنتی بهت دارو بده ما برا یکی دارو گرفتیم حل شد

بلند بگووو اللهم عجل لولیک الفرج و قلب امام زمان و شاد کن❤️‍🩹😍 عاشق امام حسین ام ؛ فداش بشم😍🫀  1403/1/۲   اگه شد چی؟؟
نمیدونم ولی از هر کسی میپرسم دقیقا سر یه تایم مشخصی پریود میشه برای همین استرس گرفتم 🥲

نه بابا مثلا من ۳ ماه نمیشم وقتی میشم چند هفته شدید خونریزی دارم تو خوبی هنو😅

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁