من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بیا اینم طرز برخورد مبلغاش با مردم . شما اگه ببمه ات بیمه بود این جا نبودی 😜
شما که اطلاعات بیمه ای نداری وبا اخبار کذب مردم را منصرف میکنی اگه اتفاقی برای دیگران بیفته وچتر حمایتی (بیمه )نداشته باشم در رنج ودردشون شریکی ومدیونی داره
شما تامین اجتماعی هم نگاه کنید وقتی اقساط را واریز نکنید کلا بیمتون قطع میشه و دیگه خدمات نمیده
کاری ب واریز اقساط نداریم طرف وقتی ی بیماری دچار میشه اون پوششو دیگه از روش برمیدارن میگن یبار پات شکسته پس دست و پا چلفتی ای دیگه بیمه شکستگی ب شما تعلق نمیدیم 🥲😉😅
چون توًیح ندادی . لزین تاپیک میگی برید اون تاپیک از اون تامیک میگی برید اون یکی تاپیک . بعدم میگی شم ...
اطلاعات بیمه ای نداری ؟اپلیکیشن چتر را نصب کن تو خونه زیر پتو اقساط را با گوشیت پرداخت کنم دیگه نیازی نیست صد تا عابر بانک بری ،منم دعا کن که یادت دادم
بیمه گذار بزرگی مث شما🤭نمیده من بدم؟ریپ نزن چون گفتنیا رو گفتم . مردم تبلیغ شما رو بینن صحبتای شواه ...
شما اصلا ماهیت بیمه را نفهمیدی واظهار نظر میکنی ،هرکسی که به خاطر شما از بیمه منصرف شده ودچار درد ورنج شه وبه سختی وعذاب بیفته شما مسئولی ومدیونی وکارما برای شما داره