2777
2789
تابناک گزارش می دهدبیمه پاسارگاد، «سلب دوباره آسایش» و دست در جیب مردم/ کاهش تعهدات بیمه‌ای پس از رن ...

شما تامین اجتماعی هم نگاه کنید  وقتی اقساط را واریز نکنید کلا بیمتون قطع میشه و دیگه خدمات نمیده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بیا اینم طرز برخورد مبلغاش با مردم . شما اگه ببمه ات بیمه بود این جا نبودی 😜

شما که اطلاعات بیمه ای نداری وبا اخبار کذب مردم را منصرف می‌کنی اگه اتفاقی برای دیگران بیفته وچتر حمایتی (بیمه )نداشته باشم در رنج ودردشون شریکی ومدیونی داره

سلام عزیز منم چند روز پیش رفتم وه انصراف بدم، گفت شما سال ۱۴۰۰ بیمه کردین و مستمری هستین نه اندوخته ...

عزیزم تماس بگیر یا شماره تلفن بده تماس بگیرم راهنماییت کنم 

تاپیک قبلیتون گفتین ب بنده خداها

شما که این همه دلسوز هستید برای بنده خدا ها اتفاق ناگواری بیفته هزینه ها وخسارتهاشون را شما جبران میکنی؟؟مییایی از جیبت براشون خرج کنی ؟؟

اتفاقا بیمه پاسارگاد زده زیر همه تعهداتش خخخخ خمگی برید بزنید این جمله منو گوگل و بخونید . من دارم م ...

لطفاً بیایید شعبه واحد خسارتها را مشاهده کنید که هرروزه داره به تعهداتش عمل میکنه

شما تامین اجتماعی هم نگاه کنید وقتی اقساط را واریز نکنید کلا بیمتون قطع میشه و دیگه خدمات نمیده

کاری ب واریز اقساط نداریم طرف وقتی ی بیماری دچار میشه اون پوششو دیگه از روش برمیدارن میگن یبار پات شکسته پس دست و پا چلفتی ای دیگه بیمه شکستگی ب شما تعلق نمیدیم 🥲😉😅

خلاصه ک مردم خودشون تصمیم بگیرن دیگه

چون توًیح ندادی . لزین تاپیک میگی برید اون تاپیک از اون تامیک میگی برید اون یکی تاپیک . بعدم میگی شم ...

اطلاعات بیمه ای نداری ؟اپلیکیشن چتر را نصب کن تو خونه زیر پتو اقساط را با گوشیت پرداخت کنم دیگه نیازی نیست صد تا عابر بانک بری ،منم دعا کن که یادت دادم

شما که این همه دلسوز هستید برای بنده خدا ها اتفاق ناگواری بیفته هزینه ها وخسارتهاشون را شما جبران می ...

بیمه گذار بزرگی مث شما🤭نمیده من بدم؟

ریپ نزن چون گفتنیا رو گفتم . مردم تبلیغ شما رو بینن صحبتای شواهدم ببینن ‌ خود دانند.

اعلانات الیا ۹۷ هم من دیگه باز نمیکنم . ممنون میشم دیگه ریپ نزنید 

کاری ب واریز اقساط نداریم طرف وقتی ی بیماری دچار میشه اون پوششو دیگه از روش برمیدارن میگن یبار پات ش ...

تو ایران سه تا بیمه نیازه که هرکدام مزایا و شرایط خودش را داره 

۱_بیمه تامین اجتماعی

۲_بیمه تکمیلی

۳_بیمه عمر ومستمری

هرکدام شرایط وپوششهای خاص خودش را داره 

بیمه گذار بزرگی مث شما🤭نمیده من بدم؟ریپ نزن چون گفتنیا رو گفتم . مردم تبلیغ شما رو بینن صحبتای شواه ...

چی شد کم آوردی نمیتونی جواب بدی؟میگی ریپ نزن

خودت مجانی کار نمیکنی واز جیبت خرج نمیکنی اونوقت توقع داری بیمه با این همه کارمند و...رایگان کار کنه

بیمه گذار بزرگی مث شما🤭نمیده من بدم؟ریپ نزن چون گفتنیا رو گفتم . مردم تبلیغ شما رو بینن صحبتای شواه ...

شما اصلا ماهیت بیمه را نفهمیدی واظهار نظر می‌کنی ،هرکسی که به خاطر شما از بیمه منصرف شده ودچار درد ورنج شه  وبه سختی وعذاب بیفته شما مسئولی ومدیونی وکارما برای شما داره

چون توًیح ندادی . لزین تاپیک میگی برید اون تاپیک از اون تامیک میگی برید اون یکی تاپیک . بعدم میگی شم ...

تو ضیح ندادم چون توضیحات با توجه به شرایط افراد متفاوت هست و حتی بیمه نامه دو قلو ها هم با هم متفاوت هست