2777
2789
بله متاسفانه دارم و در اولین فرصت میرم برا فسخ قرارداد. دختر بیمه عمر پاسارگاده..میبریم زیر چتر بیمه ...

فسخ نکنید شما ماهیت بیمه را درک نکردید،بیمه سرمایه گذاری نیست بیمه پوشش دهی هست ،وبیمه دخترتون را بروز رسانی کنید اگه راهنمایی خواستی به شماره ام زنگ بزن یا شماره بده با شما تماس بگیرم

متاسفانه مردم ما سواد و اطلاعات بیمه ای ندارند وبیمه را با بانک و موسسات  مالی و...مقایسه می‌کنند 

اطلاعات بیمه ای نداری ؟اپلیکیشن چتر را نصب کن تو خونه زیر پتو اقساط را با گوشیت پرداخت کنم دیگه نیاز ...

شما اطلاعات بیمه ای داری؟ من اصل مطلبو میگم دارم کار انجام نمیده با بچه ۳ ساله سرما اون پتو رو تو خیابون انداختم رومو رفتم بانک توسعهتعاون پیدا کردم ریختم ک بزرگوارا جریمم نکنن فقط 😙

اینم میفرستم برا اینکه دلسوزیم ثابت شه . مکالماتمم با بیمه تون هس بخوای پیرینت اونم میفرستم . بای

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما اطلاعات بیمه ای داری؟ من اصل مطلبو میگم دارم کار انجام نمیده با بچه ۳ ساله سرما اون پتو رو تو خی ...

پیش میاد که اینترنت ضعیف باشه و....به هر حال قسطتون را رفتید ریختید ،اگه ناراضی هستید برید ببندید ،خودتون بیمه نامه را تهیه کردید واز پوششهاش دارید استفاده میکنید وتحت پوشش هستید و دیگران را از بیمه داشتن منصرف میکنید

شما اطلاعات بیمه ای داری؟ من اصل مطلبو میگم دارم کار انجام نمیده با بچه ۳ ساله سرما اون پتو رو تو خی ...

بیمه کارش درست هست چند جور روش پرداخت داره که هر کدام اگه نشد بشه از طریق دیگه انجام داد