2777
2789

امیدوارم هیچکی تجربش نکنه و یا حداقل بتونه از اون مرحله ی زندگی سریعتر گذر کنه.

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد..!🍂 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشد سخت است… اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانان باشد، وحشتناک است!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو گوگل بزن تاپیک افسردگی  مامانل، اولین گزینه ای که میاد تاپیک مامانل رو مو به مو بخون و اجرا کن فقط.

یه تاپیک خوب دارم بخونش مفیده براتونhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/15071990/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%AA%D8%A7-%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D9%85%D9%81%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%A8%DA%AF%D9%85?postId=363341396برای درمان افسردگیتون اینو بخونید.https://www.ninisite.com/discussion/topic/3608441/%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%81%D8%B3%D8%B1%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85?page=1  کارهای بدی که دیگران در حقتون میکنن رو به دیگران نگید، چون اونها هم یاد میگیرن باهاتون همونطوری رفتار کنن.

یک عمره تو این وضعماز بچگی تاالان خدا نجاتم بده دیگه دلم نمیخواد بیرون برم

دنبال علتش گشتی ببینی ریشه ی این افسردگیت از کجاست؟

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد..!🍂 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشد سخت است… اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانان باشد، وحشتناک است!

یک عمره تو این وضعماز بچگی تاالان خدا نجاتم بده دیگه دلم نمیخواد بیرون برم

من داشتم رد کردم هرچی ب خدا نزدیکتر شی افسردگیت میره

عاشق خدا شو بدون اون همیشه در قلبته همراهته صداتو میشنوه 

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
آره من از بچگی بابام محدودم کرده جرعتم کم شده ترسمو زیاد کرده الان مثه یه ادمیم ک هیچ وجودی نداره

وضعیت شما میشه گفت یه نقطه مشترک بین اکثر ما دختراست ولی خب یه مشکل یا ی درد کوچیک‌تر نباید باعث بشه که بعدها یه درد خیلی بزرگ‌تر شکل بگیره یعنی شما به عنوان یه ادمی که قبلا از همین مسئله احساس بدی داشته اجازه بدی که همون مسئله،زندگی و ایندتو هم تحت تاثیر قرار بده.

فقط خودتی که میتونی خودتو از این شرایط نجات بدی و یه درصدم که شده حال و دیدِ خودتو نسبت به زندگی تغییر بدی تا همه چیز بهتر بشه، به عنوان کسی که کاملا درکت میکنه دارم میگم تا زمانی که به زندگی از زاویه دیدِ یه بازنده نگاه کنی افسردگی پا به پات میاد