2777
2789
عنوان

چقد نسبت به السا فیروز آذر گارد گرفتن مردم

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 39 پست
داوره مسابقه غذاس؟ بهتر نیست برای داور کسی رو بیارن که ذائقه اش به همه چی بخوره؟

نه بابا داور نیست 

مسابقه دوتا داور داره 

اینا شرکت کننده ن 

تو هیچ کسی پیدا نمیکنی همه چیو دوست داشته باشه هست اما خیلی کم 

برای گوشت گوسفند وبو دنبه هم پیف پیف میکرد ،بقیه سابقه ی کاریشون از این بیشتره انقد ادا ندارن .صحرا ...

اووووق دنبه پیف پیف کردن نداره؟

خب چرا فکر میکنید چون شماها دنبه خورید همه دنبه دوست دارن؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقاً من صحرا رو دوست دارم اصیل رفتار کرد تو مهمونی خودش اما اصلا خوشم نمیومد هی به این دختر اصرار ...

آره صحرا خونه خودش خیلی خانم و متین رفتار کرد 😅

شخصیتاشون با هم متفاوته 

کلا خانوما دیرتر با هم مچ میشن 

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️
آره خوب بود برای نمره اماااا کم تیکه ننداخت به بقیه

چه تیکه هایی انداخت مگه چیزی متوجه نشدم

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
اووووق دنبه پیف پیف کردن نداره؟خب چرا فکر میکنید چون شماها دنبه خورید همه دنبه دوست دارن؟

عشقم اصلا دنبه نداشت متین جلو دوربین رفت آب قلم بسته بندی بود فک کنم خرید 

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔
عشقم اصلا دنبه نداشت متین جلو دوربین رفت آب قلم بسته بندی بود فک کنم خرید

آره نداشت 

اون فقط بخاطر شنبلیله نخورد 

دنبه رو صحرا هی باهاش شوخی میکرد می‌گفت تو خورشت دنبه تست 

دقیقا تنها کسی که تیکه نمینداخت صحرا بود

بحث پارتی رو صحرا کشید وسط ولی واله وارد بحث نشد یه جاهم خواست موضوع رو عوض کنه السا گفت بحث رو منحرف میکنن که واله نگاش کرد السا گف چرا به خودت گرفتی دیگه واله گف بیخیال کشش ندیم 

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔
آره نداشت اون فقط بخاطر شنبلیله نخورد دنبه رو صحرا هی باهاش شوخی میکرد می‌گفت تو خورشت دنبه تست

کلا میگف گوشت گوسفندبو میده که خونه ی واله گفت خوشمزس خورد 

به صحرا گفت از پشت کوه نیستی از پشت پشت کوه اومدی تهران

خب اینو همشون گفتن اسنپ اینجارو پیدا نمیکرد وفلان ومتین همون اول گف صعب العبوربود