2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم عقده ای هستی عقده داری بنظرتون مقصر منم قهر کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 39 پست
اینجور ادمها ادمو عاجز و خسته میکننو تهش میبینی فارغ از موقعیت اجتماعی شون برمیگردن به همون تربیت و ...

تربیتشون که افتضاح بوده بعد فکر میکنن مثلا چقدرم عالی بوده یکیشون زندگی خوبی ندارن خواهرش یکیش ک 2 بار ازدواج کرده الانم ک شوهر داره جدا زندگی میکنه یکیش 3 بار طلاق گرفته اون یکی شوهرش جدا زندگی میکنه بچه هاش هر کدوم یه طرف اصلا هیچکدوم زندگی موفقی نداشتن و نتونستن بچه های خوبی تربیت کنن هیچکدومشون بچه موفق و سالمی ندارن 

نمیدونم ولی خواهر و برادراش که بچه دارن همینن و حسودی میکنن ب بچه هاشون

وا 

اینا دیگه کین 

تو مادر قوی ای میشی خیالت راحت از پسش برمیای

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه اصلا ذات ادما تغییر نمی کنه و نباید بنظرم همچین ریسکی کنه

نه ذات با موقعیت متفاوته

فعلا پدر نیست از این حرفا میزنه 

بعدا همچین میخره 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
خب زن برادرش الان بخاطر همین بچه هاش چقدر سختی داره میکشه چقد با شوهرش تنش داره

خودت اگه خواستی باردار بشی از قبلش 

یا توی بارداری عکس اسباببازی و ...وسایل و ...نشون بده ببین چی میگه

نه ذات با موقعیت متفاوتهفعلا پدر نیست از این حرفا میزنه بعدا همچین میخره

ایشون اخه میگه خواهر برادرش ها هم اینجوری بودن 

منم نگفتم همیشگی اما ممکنه این رفتار تغییر نکنه حتی بعد از بچه دار شدن و یه بچه بی گناه باید تاوان بده 

الهی عزیزم الان اینجور میگه بعدا بیادا همچیییین خرید میکنه براش

کی گفته ؟! 

با قاطعیت همچیییین و همچوووون حرف نزن 

والا صد تا مثل شوهر اسیو دیدم ، از اونی که اسی فک میکرد عقده ای تر شد بعد از بچه و سر بچه تلافی کرد 

بهرحال دوستان من دیگه ریپلایتون نکردم 

من نظرمو گفتم 

هر چی صلاحه براش،پیش بیاد 

یه اختلال شخصیت هست که درطی اون افرادی که رنج و سختی کشیدن خودشون رو محق میدونن بقیه رو مستحق رنج اضافه و خودشون رو مستحق امتیاز اضافه بدونن اینا رنج رو فضیلت میدونن درد نه ها درد که لازمه رشده نه رنج رو فضیلت میدونن که مقدمه تروماست و از بچه هاشون شروع میکنن 

سایت ظرفیت بحث علمی نداره فقط بدون این موضوع هست 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

وای اره من میگم بچه گناه داره

اصلا ندیدم زن یا مردی بعد از بچه از این رو به اون رو شده باشه !! 

آره دیدم که طرف مثلاً کم حوصله بوده ، بهتتتتتتر شده ! 

یا نه عجول بوده ، صبور تر شده ! 

نه اینکه پرفکت و عالی شده باشه ها ، اصلا ، یه مقدار بهتر شده فقط ! 

تازه این بهترین حالت ممکنه که پدر و مادر بعد از بچه پیشرفت می‌کنه وضعیت روحی و روانی و اخلاقی شون !! 

خیلی از پدرا و مادرا قبل از بچه عقده دارن ، نمی‌دونم عصبی هستن ، بی حوصله هستن ، اهل کتک هستن ، نمی‌دونم هزار تا خصلت بد و دقیقاً همینا رو هم پیاده کردن رو بچه و بعد از بچه بدتر هم شدن ، بی اعصاب تر هم شدن !! 

این وسط کی میسوزه ؟! 

بچه !

نباید همچین حرفی می‌زدی ولی بسیار کار خوبی می‌کنی الان من با همچین شخصیتی سرو کار دارم دلم میسوزه واسه بچه هام تنها چیزی که بلدن زاییدن و خورد و خوراکشه تا یه کاپشن می‌خره جونش درمیاد همه اسباب بازی ها و چیزای دیگش رو داداشم میخره ماها درسته از خانواده ضعیفی هستیم حداقل اسباب بازی دیدیم یا میدونیم بچه بزرگ شد به کلاس رفتن پول زیاد نیاز داره ولی خانواده شوهرم اصلا فقط زاییدن خودشون هم اونجوری بزرگ شدن مدرسه خرج داره لباس خرج داره دانشگاه کلاس شغل بچه در مقابلشان مسئولیم چ

تو فکر کن من دو تا بچه دارم صبح و شبم فقط فکر که آینده اینا چی میشه با این پدر