2777
2789
عنوان

از کارای مامانم حالم به هم میخوره

732 بازدید | 29 پست

دوستان همه چی داره

هیکل قیافه همه چی داره ولی به خودش نمیرسه

با یه صورت خیلی فجیع و بد میره بیرون بهش میگم به خودت برس موهاتو رنگ کن اصلا عین خیالشم نیست همشم تو دعواها میگه من سگ شدم تو این خونه و فلان درصورتی که اخلاق خودش گنده ب خودشم نمیرسه

هی بهش میگم مامان ببین این کت شلوار مثلا گرفتی شالتو نباید پخش کنی رو کلش شالتم قشنگ نیس بیا این روسری مشکیو بگیر بزن میگه نه تو فلانیبمن نظر نده😑

ارزوم بود مامانم یبار ارایش کنه قشنگ تیپ بزنه باهام بیاد بیرون نه همیشه مثل بدبختا یکیم ببینه فکر کنه گداو بدبختیم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بیخیال مامان منم نه ابرو اصلاح میکنه نه ارایش میکنه با اعتماد ب نفس کاملم باهاش بیرون میرم چون برخوردش تو اجتماع طوریه ک همه بهش احترام میذارن تازه وقتی با مامانم میرم بیشتر بهم احترام میذارن

عزیزم قدر داشتن مادرو بدون. خدای نکرده طوریش بشه هعی میگی کاش بود بدتر از اینا تیپ میزد. 

من مامانم خیلی شکنجم کرد از بچگی. 

اما همش میگم الهی سایش بالا سرم باشه. 

خودم براش لباس انتخاب میکنم. وایمبسم میپوشونمش. گیره روسری براش میخرم روسریشو درست میکنم. عطر بهش میزنم. 

با اینکه بد اخلاق تر از خودش نیست.  و فقط فوش نفرینم میکنه. 

الان ساده مد شدهاعتماد نفس داشته باش مامانت همینجوری خوشحالهولش کنتو‌ هر جور خواستی بگردناراحتی نرو ...

درواقع آراستگی با راحتی و خوشحالی تفاوت داره؛و بدیهی که استارتر از این مشکل انزجار داره،اعتماد به نفس قطعا مهمه ولی تا زمانی که موجب غرور نشه که فرد به آراستگی خودش اهمیت نده و موضوع تمیزی هیچ ربطی به مشکلات زندگی نداره

دقیقا مثل دختر من،هر بار میخوام باهاش برم بیرون اون تعیین میکنه چی بپوشم .اولاش ناراحت میشدم ولی یواش یواش درکش کردم 

باید با مامانت صحبت کنی و بگی که نظر دوستام ،معلمام و تمام کسایی که منو میشناسن در موردت مهمه(.البته اگه دلیلت اینه).بهش بگو بعدا در موردت حرف میزنن و دوست دارم بگن چقدر مامانش بروز و شیک پوش و خوش پوش و خوش استایل و...بود

دقیقا مثل دختر من،هر بار میخوام باهاش برم بیرون اون تعیین میکنه چی بپوشم .اولاش ناراحت میشدم ولی یوا ...

متاسفانه فرزند سالاریه.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
متاسفانه فرزند سالاریه.

اشکال نداره .دوران ما واقعا تمام شده. من خوشحالم که دخترم دوست داره با من بیاد بیرون خدا را شکر که هر وقت می‌خواد بره بیرون میگه مامان باید باهام بیای .دیگه منم تا جایی که پوششم بد نباشه ازش میپذیرم تیپی که مد نظرشه .اگر اینجور  نبود و می‌خواست تنها باشه و دوست نداشت باهام بیاد بیرون خیلی برام سخت بود